Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Απρίλιος 2019
Δευτέρα, 22 Απριλίου 2019 14:51

Εκτός οι παμπαίδες στην Αργυρούπολη

Με εκτός έδρας αγώνα σήμερα, με αντίπαλο την ομάδα της Αργυρούπολης,συνεχίζει η ομάδα παμπαίδων.

Ο αγώνας είναι κομβικής σημασίας για την ομάδα μας και αν θέλουμε να συμμετέχουμε στην τελική φάση ,πρέπει σήμερα να φύγουμε από την Αργυρούπολη με τους βαθμούς της νίκης.

Στο πρώτο παιχνίδι είχαμε ηττηθεί εντός έδρας με 3-2 .

Χωρίς απουσίες θα παραταχθεί λοιπόν σήμερα η ομάδα και ευχόμαστε σε όλους να φέρουν την νίκη !!!

ΓΗΠΕΔΟ ΑΟΝΑ 

ΏΡΑ 19:30

 

Κατηγορία Νέα
Κυριακή, 14 Απριλίου 2019 22:25

Παμπαίδες(άρθρο)

Νίκη σημείωσε το παμπαιδικό μας τμήμα σήμερα Κυριακή 14/4 σε εκτός έδρας παιχνίδι με την ομάδα της Αρμενικής.Η νίκη ήρθε εύκολα με 0-3 (12-25,20-25,16-25) και μας κράτησε ζωντανούς στο πρωτάθλημα και στον στόχο μας που είναι η πρόκριση στην τελική φάση.Έρχονται από εδώ και πέρα 3 τελευταία παιχνίδια με το πιο πρόσφατο να είναι αυτό με την Αργυρούπολη σε εκτός έδρας παιχνίδι.

Επανερχόμαστε στο θέμα που προέκυψε στον εκτός έδρας αγώνα την Τετάρτη 10/4 με αντίπαλο την ομάδα της Πετρούπολης.

Η ενόχλησή μας είναι ιδιαίτερα αισθητή τόσο για τις συμπεριφορές των θεατών όσο και για την ρίψη αντικειμένου την ώρα του αγώνα στο γήπεδο που αγωνιζόταν η ομάδα μας.

Παρότι ο αγώνας διεκόπη στο 4ο σετ για 4' 30" οι διαιτητές θεώρησαν ότι δεν έγινε κάτι σημαντικό και δεν ανέγραψαν στο φύλλο αγώνα το συμβάν.Με την λογική αυτή πρέπει να δουν αθλητή χτυπημένο από αντικείμενο για να έχουν την ευθιξία να αναγράψουν κάτι τόσο σημαντικό .Και εδώ πάει στράφι οποιαδήποτε προσπάθεια για αναπτυξιακό πρωτάθλημα.

Με την λογική συνεχών δικαιολογιών της αντίπαλης ομάδας ότι έγινε καταλάθος να σας ενημερώσουμε ότι αν αφήσουμε ένα αντικείμενο να πέσει από το χέρι μας αυτό θα πέσει κάθετα και δεν θα "ταξιδεύσει" 5 μέτρα μακριά .

Για τις βωμολοχίες προς τον προπονητή μας δεν θα το σχολιάσουμε κρατώντας το επίπεδο μας ψηλά για να μην μπορείτε να το φτάσετε.

Τουλάχιστον θα μπορούσατε να ζητήσετε επισήμως συγνώμη για ότι διαδραματίστηκε στον συγκεκριμένο αγώνα και να σας ενημερώσουμε ότι εμείς ξέρουμε να χάνουμε......!!Εσείς ;;;

 

Κατηγορία Νέα
Τετάρτη, 10 Απριλίου 2019 14:25

Στην Πετρούπολη σήμερα οι παμπαίδες

Εκτός έδρας αγώνας σήμερα για την ομάδα παμπαίδων του τμήματός μας.

Ο αγώνας διεξάγεται σήμερα Τετάρτη 10 Απριλίου λόγω της συμμετοχής του τμήματος την προηγούμενη βδομάδα στο f4 του παιδικού.

Η ομάδα βρίσκεται στην τρίτη θέση του Α ομίλου και η νίκη είναι μονόδρομος για να ελπίζουμε σε πρόκριση στην τελική φάση .

Στην προηγούμενη αγωνιστική την Κυριακή 7/4  αντιμετωπίσαμε την πρωτοπόρο ομάδα του Μίλωνα και ηττηθήκαμε με 1-3 σε ένα δυνατό παιχνίδι όπου μπορούσαμε να φύγουμε από το γήπεδο με την νίκη.

Για τον αγώνα της Κυριακής και γενικότερα για το πρωτάθλημα παμπαίδων θα πρέπει να γίνει κατανοητό ότι εδώ και λίγα χρόνια αλλά και φέτος διεξάγεται ένα πολύ δυνατό πρωτάθλημα με αθλητές που συμμετέχουν σε πρωταθλήματα παίδων ,εφήβων αλλά και ανδρών και έχει αποκτήσει τέτοια δυναμική και δεν θυμίζει σε τίποτα παλαιότερα χρόνια.

Έτσι θα πρέπει να αντιμετωπίζεται και να μην γίνεται χώρος για εκπαιδευτικές δοκιμές.

Κατηγορία Νέα