Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Ιούλιος 2019

Σχετικά με τις κάρτες υγείας αθλητών για την σεζόν 2019-2020 ανακοινώνουμε ότι ο σύλλογος θα εκτυπώσει τις κάρτες υγείας όλων των αθλητών που υπάρχουν στο δυναμικό του τμήματος βολλευ ανδρών  και στο τέλος Αυγούστου θα ανακοινωθεί η ημερομηνία που οι αθλητές θα περάσουν τις συγκεκριμένες εξετάσεις από καρδιολόγο (αφορά και το νεοσύστατο τμήμα ενηλίκων).

Η κάρτες υγείας θα εκτυπωθούν απ' ευθείας από το σύστημα της ομοσπονδίας και δεν θα χρειαστούν εκ νέου φωτογραφίες των αθλητών.

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τις κάρτες υγείας μπορείτε να επικοινωνείτε με τον Κο Μαυροματίδη Άνθιμο στο τηλέφωνο 6944902349  ή με τον κο Παπαχρήστο στο τηλέφωνο 6955394130.

Κατηγορία Νέα

Η διεξαγωγή των δημοτικών εκλογών , ανέδειξε Δήμαρχο της πόλης μας τον Κο Γιώργο Χατζηδάκη.

Ο κος Χατζηδάκης είχε επισκεφθεί την ομάδα μας κατά την διάρκεια της προετοιμασίας της για συμμετοχή στην τελική φάση και κατά την διάρκεια της επίσκεψης είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε τα θέματα που αφορούν τον μέλλον του αθλητισμού στην πόλη μας.

Η ανάληψη των καθηκόντων αρχίζει την 1η Σεπτεμβρίου .

Ευχόμαστε στο νέο Δήμαρχο Ηλιούπολης Κο Γιώργο Χατζηδάκη καλή επιτυχία με την ανάληψη των καθηκόντων και θα είμαστε αρωγοί σε οποιαδήποτε προσπάθεια που θα έχει σκοπό το καλύτερο για την  πόλη μας.

 

http://www.ilioupolivolleymen.gr/tmimata-volley-illioupolis/2015-05-28-08-20-08/itemlist/date/2019/3?catid=7

Κατηγορία Νέα

Με την απόκτηση του αθλητή Μανώλη Σαγκινέτου κλείνει ο κύκλος των μεταγραφών της ανδρικής ομάδας για την νέα αγωνιστική σεζόν.

Ο Μανώλης αγωνίζεται στην θέση του ακραίου και θα βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό την προσπάθεια της ανδρικής μας ομάδας την νέα αγωνιστική σεζόν.

Μανώλη καλώς όρισες στην οικογένεια της Ηλιούπολης και σου ευχόμαστε μια επιτυχημένη αγωνιστική χρονιά.

Κατηγορία Νέα

Συνεχίζονται  οι εγγραφές για το τμήμα ενηλίκων το οποίο επαναλειτουργεί μετά από 2  χρόνια αυτή την φορά υπό την εποπτεία του τμήματος βολλευ ανδρών του συλλόγου στο οποίο έχει ενταχθεί πλέον το συγκεκριμένο τμήμα.

Η ομάδα (ενηλίκων μεικτό)  διοικητικά θα ανήκει στο 

τμήμα ανδρών του συλλόγου με έφορο το μέλος του Δ.Σ. κο Άνθιμο Μαυροματιδη ενώ το προπονητικό μέρος αναλαμβάνει ο προπονητής της ανδρικής ομάδας Γιάννης Παπαχρήστος και το οργανωτικό μέρος ο συνεργάτης μας Διονύσης Μπαρζός.Οι προπονήσεις 

θα ξεκινήσουν μέσα στον Σεπτέμβριο .

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε στο link :

http://www.ilioupolivolleymen.gr/news-blog/item/221-tmima-enilikon-vollev-g-s-i

 

Κατηγορία Νέα
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2019 14:50

Ανδρικό τμήμα 2019-2020

Συνεχίζεται η οργάνωση του ανδρικού τμήματος εν όψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς με τους αθλητές που ήδη αποκτήθηκαν και έχουν βγει σχετικές ανακοινώσεις και θα πλαισιώσουν τους αθλητές που παρέμειναν  οι οποίοι είναι οι εξής: Ηλίου Κώστας, Γιώτης Ηρακλής,Μαυροματίδης Γιώργος στους οποίους θα προστεθούν και οι έφηβοι Αναγνωστόπουλος Βαγγέλης, Παρθένης Σεραφείμ, Λιάπης Νίκος και Τουλής Νίκος .

Ιδιαίτερη σημασία έχει δοθεί και για την συμμετοχή των εφήβων Βάκουλη Χρήστου , Γούση Άγγελου,Παυλάκη Κωνσταντίνου  στο φετινό πρωτάθλημα δεδομένου ότι οι τρεις αθλητές βρίσκονται στην χρονιά των πανελληνίων εξετάσεων και δεν επιθυμούμε να επιβαρυνθούν και ως εκ τούτου έχει παραμείνει ανοιχτή η συμμετοχή τους και οι ίδιοι θα επιλέξουν βάσει των υποχρεωσεων τους σε ποιο από τα δύο τμήματα θα αγωνιστούν.

Η έναρξη της προετοιμασίας έχει ορισθεί για τις πρώτες ημέρες του Σεπτεμβρίου , επίσημη ανακοίνωση για την ακριβή ημερομηνία θα γίνει εντός των επόμενων ημερών.

Κατηγορία Νέα

Με επιπλέον προσθήκες 2 αθλητών προχωράει η ανδρική ομάδα για την νέα αγωνιστική σεζόν.

Αποκτήθηκαν με ελεύθερη μεταγραφή οι αθλητές Πατρίκιος Παναγιώτης και Γκρουνσταιν Άγγελος.

Ο Παναγιώτης αγωνίζεται ως κεντρικός και ο Άγγελος στην θέση του πασαδόρου.

Καλοσορίζουμε τον Παναγιώτη και τον Άγγελο στην οικογένεια της Ηλιούπολης και τους ευχόμαστε μια αγωνιστική χρονιά γεμάτη από επιτυχίες!!

Κατηγορία Νέα
Παρασκευή, 26 Ιουλίου 2019 12:44

Ενίσχυση στους εφήβους με Παυλάκη

Στην απόκτηση του αθλητή Κωνσταντίνου Παυλάκη προχώρησε το τμήμα ανδρών του συλλόγου μας.

Ο Κώστας αποκτήθηκε με υποσχετική από το σωματείο Α.Ο.Ν.Βύρωνα αγωνίζεται ως ακραίος και θα ενισχύσει σημαντικά το τμήμα εφήβων αλλά και των ανδρών στα πρωτάθληματα.

Καλοσορίζουμε τον Κώστα στην μεγάλη  οικογένεια της ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ και του ευχόμαστε να έχει μια αγωνιστική χρονιά γεμάτη από επιτυχίες. 

Ευχαριστούμε το σωματείο του Βύρωνα για την συνεργασία και προσωπικά τον πρόεδρο κο Φίλλιπο Πιερράκο για την  πραγματοποίηση της μεταγραφής.

 

Κατηγορία Νέα
 
Ξεκινούν τα τελικά στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Juniors με πρώτο στάδιο το Κ17 Juniors Final (Παίδων - Κορασίδων) που θα πραγματοποιηθεί στις 26-28 Ιουλίου στην παραλία Κυανής ακτής στην Πρέβεζα με την συμμετοχή 2 αθλητών του συλλόγου μας τους : Τουλή Νίκου και του Δρόση Άβελ οι οποίοι κατέλαβαν την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα της Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.

Η διοργάνωση θα φιλοξενηθεί για άλλη μια χρονιά στις εγκαταστάσεις του Ermis Beach Volley Club και οι αναμετρήσεις θα γίνουν στα τρία καλοδιατηρημένα γήπεδα που υπάρχουν στον χώρο.

Οι εγκαταστάσεις του Ermis Beach Volley Club είναι αρκετά κοντά στο κέντρο της Πρέβεζας (400μ) και έχουν θέα την διάσημη παραλία της περιοχής, την Κυανή ακτή.

Στο K17 Juniors Final θα λάβουν μέρος οι νικητές των Ενώσεων και των Τοπικών Επιτροπών της Ε.Ο.ΠΕ. που βγήκαν από τα Regionals, είτε θα είναι ομάδες που πήραν την μεγαλύτερη βαθμολογία στα τουρνουά του Πανελλήνιου πρωταθλήματος Juniors που προηγήθηκαν.

Συνδιοργανωτές είναι ο Δήμος Πρέβεζας, η Περιφέρεια Ηπείρου και οι σύλλογοι Φιλαθλητικός και Ερμής Πρέβεζας.

«Μετά την άριστη διοργάνωση των τελικών πανελλήνιου πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ Κ17 το καλοκαίρι του 2018 η Πρέβεζα θα είναι πάλι το επίκεντρο αυτής της μεγάλης διοργάνωσης  στις 26-28 Ιουλίου 2019. Το club beach volley Πρέβεζας Ermis συνδιοργανώνει με την Περιφερειακή ενότητα -Δήμο-Φιλαθλητικό.Γ.Σ.(Πρέβεζας) την τελική φάση των αγώνων υπό την αιγίδα της Ε.Ο.ΠΕ.. Φέτος θα είμαστε περισσότερο οργανωμένοι και καλούμε τους γονείς και φίλους των αθλητών -αθλητριών να έρθουν στην ΠΡΕΒΕΖΑ συνδυάζοντας τους αγώνες  με τις υπέροχες παραλίες της πόλης μας», δήλωσε ο πρόεδρος τoυ συλλόγου, Ermis Beach Volley Club Prevezas Σπύρος Σακκάς.

Επίσημοι χορηγοί του πανελλήνιου πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ MASTERS & Juniors 2019 είναι τα προϊόντα ARLA Protein, ο καφές φραπουτσίνο των Starbucks, τα προϊόντα VAPONA της Henkel Hellas και η ΟΡΙΖΩΝ Ασφαλιστική. Χορηγός μετακίνησης είναι η Volkswagen και η GALA, ως επίσημος προμηθευτής αθλητικού υλικού. Χορηγός επικοινωνίας είναι το foso
 
 

Το τριήμερο 26-28 Ιουλίου θα διεξαχθεί το Κ17 JUNIORS FINAL που θα κρίνει τους πρωταθλητές Ελλάδος στις ηλικίες Κάτω των 17 ετών (Παίδων - Κορασίδων) στο μπιτς βόλεϊ. Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Ermis Beach Volley Club στην Πρέβεζα και στην όμορφη παραλία της Κυανής ακτής.

Στο τελικό τουρνουά θα λάβουν μέρος οι πρώτες ομάδες της Πανελλήνιας βαθμολογίας και πρωταθλητές των περιφερειακών Ενώσεων και Τοπικών Επιτροπών, με αποτέλεσμα να υπάρχουν αντιπροσωπευτικές ομάδες από όλη την Ελλάδα: Αττική, Κεντρική Ελλάδα, Κεντρική Μακεδονία, Δυτική Ελλάδα, Θράκη, Ανατολική Μακεδονία, Πελοπόννησο, Κρήτη, Δωδεκάνησα, Χίος.

Αναλυτικά οι συμμετοχές:

Αγόρια

Αλέξανδρος Νταφούλης / Άγγελος Τριανταφύλλου
Αρίσταρχος Καναγκίνης / Νίκος Καούνης
Δημήτριος Αστρινάκης / Γιάννης Σπιταδάκης
Κωνσταντίνος Θανόπουλος / Σάββας Κυπριώτης
Ηλίας Καζούκας / Χαράλαμπος Μαυρόπουλος
Κωνσταντίνος Θεοδωρακόπουλος / Λεωνίδας Πετρόπουλος
Δημοσθένης Πατλάκας / Πέτρος Σισμανίδης
Άβελ Δρόσης / Νικόλαος Τουλής
Σπύρος Ζαμπούλης / Δημήτρης Καραδημητράς
Κοσμάς Σουλής / Γεώργιος Τασχουνίδης
Ανδρέας Ιωνάς / Χαράλαμπος Παξιμαδάκης
Γιώργος Ζερβός / Νικόλαος Οικονόμου
Μάρκος Μικρώνης / ΤζεβάτΜπούτσια

 
Ευχόμαστε καλή επιτυχία στουςαθλητέςμας!!!θ
Κατηγορία Νέα

Συνεχίζεται η διαδικασία οργάνωσης της ανδρικής ομάδας εν όψει της νέας αγωνιστικής σεζόν 2019-2020.

Από την ομάδα αποχώρησαν με την διαδικασία της αποδέσμευσης οι Παπαϊωάννου Αλέξανδρος, Ηλιόπουλος Νώντας,Παπαστάμος Αλέξανδρος,Κουτρουμπάκης Γιώργος τους οποίους και ευχαριστούμε για την προσφορά τους στην ομάδα.

Βρισκόμαστε ήδη στην διαδικασία της ολοκλήρωσης των μεταγραφών η οποία και λήγει στα τέλη Ιουλίου ενώ η έναρξη της προετοιμασίας έχει προγραμματιστεί για το τέλος Αυγούστου.

Κατηγορία Νέα
Τρίτη, 02 Ιουλίου 2019 16:07

Άλκης Αυγουστής

Επιστρέφει και πάλι στην ομάδα μας μετά από απουσία 2 ετών ο Άλκης Αυγουστής.

Είναι γεννημένος το 1988 και την φετινή σεζόν ο Άλκης θα ενισχύσει σημαντικά την ομάδα μας από την θέση του ακραίου .

Καλοσορίζουμε τον Άλκη Αυγουστή στην ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ και του ευχόμαστε μια αγωνιστική χρονιά γεμάτη με επιτυχίες.

 

Κατηγορία Νέα