Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Αύγουστος 2019
Κυριακή, 25 Αυγούστου 2019 22:53

ΕΡΤ : Το μικρό σπίτι στο λιβάδι

Πιο πολύ να γελάμε παρά να κλαίμε προκαλεί η αδιαφορία της ΕΡΤ και το παζάρι που γίνεται στις πλάτες των εθνικών ομάδων βόλλευ.

Ειδικά με τις μεγάλες νίκες της εθνικής γυναικών στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα που διεξάγεται στην Τουρκία.

Είμαστε στο τελευταίο 10ημερο του Αυγούστου στο σωτήριο έτος 2019 και ακόμα αναρωτιόμαστε αν γίνεται να διαπραγματευτεί ένα δημόσιος οργανισμός με μια εταιρεία που έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα , ώστε να μπορεί ο ελληνικός λαός (όχι μόνο οι φίλοι του βολλευ)

να παρακολουθήσουν την ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ σε τελική φάση πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Προφανώς έχουμε μείνει στην εποχή που η ΕΡΤ πρόβαλε την σειρά " Το μικρό σπίτι στο λιβάδι". 

Υπ όψιν η σειρά ήταν στο πρόγραμμα της ΕΡΤ μέχρι και πέρισυ ,χωρίς να είμαστε σίγουροι ότι δεν προβάλλεται ακόμα.Δεν έχουμε προσωπικά με τους πρωταγωνιστές της σειράς αλλά γυρίστηκε στις αρχές τις δεκαετίας του 1980.

Είναι γιορτή για την χώρα μας να εκπροσωπείται σε υψηλό επίπεδο πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος βολλευ αλλά και λύπη γιατί απουσιάζει η μετάδοση των παιχνιδιών ειδικά με τις δύο μεγάλες νίκες.

Ιδιαίτερη βαρύτητα να δώσουμε στο γεγονός ότι , αρκετοί είτε λόγω άγνοιας είτε λόγω έλλειψης σκέψης ,ειδικά μέσω του facebook αρκέστηκαν στο να χρεώσουν αυτήν την απουσία της ΕΡΤ σε στελέχη της Εθνικής λες και είναι αυτή η δουλειά τους , δουλειά και ευθύνη του manager των ομάδων είναι η οργάνωση της ομάδας και οτιδήποτε μπορούμε να φανταστούμε εκτός από αυτό.

Ελπίζοντας ότι έστω και τώρα θα βρεθεί λύση να δούμε τα επόμενα παιχνίδια της ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ αλλά και όλα τα επόμενα που θα έρθουν στα επόμενα χρόνια , ειδικά σε τέτοιο επίπεδο.

Συγχαρητήρια στις αθλήτριες και στους προπονητές!!!

 

Κατηγορία Νέα
Κυριακή, 25 Αυγούστου 2019 12:11

Η εταιρεία AGGELIS MEATWORKS κοντά μας

 

 

 Ο πιο επιτυχημένος επιχειρηματίας στον τομέα του ,ο Τάσος Αγγελής δηλώνει το παρών στην προσπάθεια του τμήματός μας και φέτος.

 

Η εταιρία AGGELIS MEATWORKS σταθερός υποστηρικτής του τμήματός μας από το 2011 ,συνεχίζει και φέτος την σεζόν 2019-2020 να είναι δίπλα στους αθλητές μας .

Με σταθερά ανοδική πορεία , η εταιρία ΑΓΓΕΛΗΣ,με επιµονή στο ελληνικό ποιοτικό κρέας και µε στόχο να σας προσφέρουμε προσιτές επιλογές, τηρώντας όµως, πάντοτε τις αυστηρές προδιαγραφές όσον αφορά στην επιλογή των κρεατικών που έχουμε στο κατάστηµά μας, εδώ θα βρείτε µία µεγάλη ποικιλία κρεάτων. Φυσικά, δε γίνεται να µην αναφέρουµε τον «πρωταγωνιστή» του κρεοπωλείου που είναι τα µικρά µοσχάρια Σερρών, που γενικότερα είναι δυσεύρετα, ενώ οι κλασικές επιλογές σε αρνί, κατσίκι, γαλοπούλα, κότσι, χοιρινό, αγριογούρουνα µικρά, λουκάνικα, είναι οι καλύτερες και οι πιο ποιοτικές και έρχονται κυρίως από τις Σέρρες, τη Νάξο και το ∆οµοκό. Πρόκειται για ένα µοντέρνο κρεοπωλείο που προσφέρει µόνο αγνά προϊόντα, όπως µπιφτέκια από κοτόπουλο, µοσχάρι ή γαλοπούλα, ζυµωµένα στο χέρι, αλλά και ρολό που το γεµίζουν οι ίδιοι µε υλικά της αρεσκείας του πελάτη.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ τον επιχειρηματία Τάσο Αγγελή για την πολυετή υποστήριξη στο τμήμα μας

 https://www.aggelismeatworks.gr/                         

 

Κατηγορία Νέα
Τετάρτη, 21 Αυγούστου 2019 13:38

Επιστροφή Άγγελου Κάνδυλα .....

Επιστροφή του Άγγελου Κάνδυλα με νέο ιστολόγιο 

https://energoipolitesilioupolites.blogspot.com .

Ο Άγγελος Κάνδυλας , πραγματικά ενεργός πολίτης της Ηλιούπολης και όχι μόνο έχει υποστηρίξει το τμήμα μας πολλές φορές καλύπτοντας στιγμιότυπα από αγώνες και εκδηλώσεις όλων των τμημάτων ανδρών

Εμείς δεν έχουμε να πούμε πολλά πάρα μόνο να έχει πολλές επιτυχίες.

Καλή συνέχεια Άγγελε

Κατηγορία Νέα
Τρίτη, 20 Αυγούστου 2019 17:14

Έναρξη τμημάτων (ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ)

Νέα ενημέρωση

Τα τμήματα  ανδρών και εφήβων ξεκινάνε την προετοιμασία την Πέμπτη 29/8 

Το τμήμα παμπαίδων και μίνι το Σάββατο 31/8 και ώρα 14:00(στο 5ο Δημοτικό)

Το τμήμα παίδων το Σάββατο 31/8 ώρα 19:30 (στο 5ο Δημοτικό)

Το τμήμα ενηλίκων την Τετάρτη 4/9 ώρα 22:30 (στο 5ο Δημοτικό).

Κατηγορία Νέα
 
Για 5η συνεχόμενη χρονιά η εταιρία ΒΙΚΟΣ Α.Ε. αποτελεί τον μεγάλο υποστηρικτή του τμήματος πετοσφαίρισης Ανδρών του Γ.Σ.ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ.

Η Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων ΒΙΚΟΣ Α.Ε. κατέκτησε, για τέταρτη συνεχή χρονιά, τιμητική διάκριση και αναδεικνύεται «National Champion», στο θεσμό των European Business Awards στην κατηγορία «The Business of the Year Award with Turnover of €26-150m.», ανάμεσα σε 32.000 επιχειρήσεις, από 33 χώρες. Η διάκριση αφορά τις επιχειρήσεις, οι οποίες πέτυχαν υψηλά οικονομικά μεγέθη, διατήρησαν σταθερή αναπτυξιακή πορεία, ακολούθησαν καινοτόμες στρατηγικές και επέδειξαν ηθικές πρακτικές σε ένα διαρκώς εναλλασσόμενο οικονομικό περιβάλλον.
Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Κωνσταντίνο Σεπετά , Sales & Marketing Director της Ηπειρωτικής Βιομηχανίας Εμφιαλώσεων ΒΙΚΟΣ Α.Ε. για την υποστήριξη
 

Η Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων Α.Ε. (ΒΙΚΟΣ Α.Ε.) είναι μία οικογενειακή επιχείρηση, η οποία ιδρύθηκε το 1990 και αποτελεί μία από τις πλέον γνωστές και καταξιωμένες εταιρείες στο χώρο των εμφιαλωμένων νερών. Πρόκειται για μία ελληνική εταιρεία, που ξεκίνησε την παραγωγική της δραστηριότητα με την εμφιάλωση, από την ομώνυμη πηγή, του Φυσικού Μεταλλικού Νερού «Βίκος», το οποίο διαθέτει από το 1992 στην Ελληνική αλλά και ξένη αγορά ενώ ταυτόχρονα αποτελεί το βασικό προμηθευτή των μεγαλύτερων αλυσίδων super market.

Τα Φυσικά Μεταλλικά Νερά «Βίκος», «ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ» και «ὐάς» εμφιαλώνονται στις ομώνυμες πηγές, στα εργοστάσια Περιβλέπτου, Καλπακίου και Καλιάνων αντίστοιχα, με υπερσύγχρονα μηχανήματα, χωρίς καμία παρέμβαση από ανθρώπινο χέρι και χωρίς να υφίστανται καμία επεξεργασία σε όλη τη διαδικασία, από την άντληση έως και τη διάθεση του προϊόντος στον τελικό καταναλωτή. Επιπλέον, το 2014, και ως αποτέλεσμα δύο ετών εντατικής Έρευνας και Ανάπτυξης, η εταιρεία εισήλθε στην αγορά των αναψυκτικών, λανσάροντας 8 διαφορετικές γεύσεις και δημιουργώντας, παράλληλα, μία νέα κατηγορία προϊόντων, τα Φυσικά Μεταλλικά Αναψυκτικά «Βίκος».

Τα Φυσικά Μεταλλικά Αναψυκτικά «Βίκος» είναι τα μόνα αναψυκτικά με Φυσικό Μεταλλικό Νερό. Παράγονται στο εργοστάσιο Καλπακίου με κύριο συστατικό το Φυσικό Μεταλλικό Νερό «ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ» κατευθείαν από την πηγή χωρίς καμία επεξεργασία, αλλά και με χυμούς από ελληνικά φρούτα και τις δικές μας ξεχωριστές συνταγές και γεύσεις! Το 2017 η εταιρεία εμπλουτίζει την γκάμα των αναψυκτικών με 3 νέες γεύσεις, με χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη και γλυκαντικό από το φυτό στέβια, Βίκος Cola στέβια, Βίκος Πορτοκαλάδα στέβια και ΒίκοςΛεμονάδα στέβια.

Η ΒΙΚΟΣ Α.Ε. λειτουργεί τέσσερα υπερσύγχρονα εργοστάσια με καθετοποιημένη παραγωγή. Τα δύο εργοστάσια (Περιβλέπτου και Καλπακίου) παράγουν εμφιαλωμένα νερά και αναψυκτικά και βρίσκονται στα παραδοσιακά και αυστηρά προστατευόμενα  Ζαγοροχώρια (προστατεύονται οικιστικά και οικολογικά από το Π.Δ. 26-9-1979), το τρίτο εργοστάσιο, η PETCOM Plastics, βρίσκεται στη ΒΙΠΕ Ιωαννίνων και παράγει πλαστικά προπλάσματα (preforms) από PET και πώματα για τη συσκευασία νερού, αναψυκτικών και γάλακτος ενώ το τέταρτο εργοστάσιο, που αποκτήθηκε πρόσφατα από την εταιρεία, βρίσκεται στους Καλιάνους Κορινθίας και παράγει εμφιαλωμένα νερά.

Σε ιδιόκτητες εκτάσεις, 223 στρεμμάτων, βρίσκονται οι εγκαταστάσεις συνολικού εμβαδού 65.800m2, όπου η εταιρεία απασχολεί άμεσα 300 εργαζόμενους, αξιοποιεί 7 πηγές νερού και διαθέτει 30 γραμμές παραγωγής, εκ των οποίων οι 13 είναι γραμμές εμφιάλωσης νερού και αναψυκτικών, με δυναμικότητα παραγωγής 441.600 λίτρων/ώρα και οι 17 είναι γραμμές παραγωγής preforms και πωμάτων στην PETCOM Plastics.

Οι πηγές «ΒΙΚΟΣ» και «ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ» είναι αναγνωρισμένες σαν πηγές Φυσικού Μεταλλικού Νερού (Αρ. Αναγνώρισης: Y2/οικ. 478/12.02.96 και ΔΥΓ2ΓΠ113256/17.10.06 αντίστοιχα). Κατευθείαν από αυτές, χωρίς καμία επεξεργασία, εμφιαλώνονται τα ομώνυμα Φυσικά Μεταλλικά Νερά. Η 3η πηγή – πηγή «Σεπετά» – είναι επιτραπέζιου νερού (Aρ. έγκρισης: 4971/16-4-1997 / Δ.Υ.Ι.) και από αυτήν εμφιαλώνονται τα επιτραπέζια νερά «ΑΒ»,«Γάργαρο», «Εβίβα» και «Μαράτα» τα οποία διακινούνται αντίστοιχα στα μεγάλα Super Market ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΕΤRO, LIDL και ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ.

 

Η ολική ποιότητα του νερού από την παραγωγή μέχρι και των καταναλωτή και οι σχέσεις σεβασμού και αξιοπιστίας με τους συνεργάτες μας αποτέλεσαν τον πρωταρχικό στόχο της ΒΙΚΟΣ Α.Ε., από το πρώτο έτος λειτουργίας της, το

1992.

Όλα τα προϊόντα της εταιρείας παράγονται σύμφωνα με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Ένωσης και χαρακτηρίζονται από υψηλή ποιότητα.

ISO 9001/2008

Η εταιρεία είναι πιστοποιημένη κατά HACCP (πρότυπο Codex Alimentarius 2003), ISO 9001/2008 από το Φεβρουάριο του 2000, κατά ISO 14001/2004 από το Μάρτιο του 2003, κατά IFS/Ver. 6: April 2014 από το Μάρτιο του 2009 και κατά OHSAS 18001:2007 από το Δεκέμβριο του 2016. Όλες οι πιστοποιήσεις δόθηκαν από το διεθνή φορέα πιστοποίησης Lloyd's Register, ο οποίος και ελέγχει την ορθή εφαρμογή και συντήρηση - συνεχή αναβάθμιση των συστημάτων ποιότητας με εξαμηνιαίες επιθεωρήσεις. Το γεγονός αυτό διασφαλίζει και αποδεικνύει την προσήλωση της εταιρείας στην ποιότητα των προϊόντων αλλά και των υπηρεσιών της, καθώς και στην προστασία του περιβάλλοντος.

HACCP

Είναι η πρώτη εταιρεία στο χώρο των εμφιαλωμένων νερών στην Ελλάδα που απέκτησε πιστοποιητικό HACCP (σύστημα διαχείρισης της υγιεινής, της ασφάλειας των τροφίμων και ελέγχου των κρίσιμων σημείων παραγωγής τους) από το Φεβρουάριο του 2000, σύμφωνα με το πρότυπο Codex Alimentarius 1997.

Επιπλέον, για την αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση των πελατών/ συνεργατών της και τη διασφάλιση της απρόσκοπτης κάλυψης της αγοράς σε περιόδους αιχμής, η ΒΙΚΟΣ Α.Ε. ίδρυσε το 2002 τη θυγατρική εταιρεία IQ BRANDS, η οποία διαθέτει δύο κέντρα αποθήκευσης και διανομής των προϊόντων της στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη και υποστηρίζεται επιπλέον από μία έμπειρη και πολυδύναμη ομάδα πωλητών χονδρικής και λιανικής, 25 ατόμων, που καλύπτουν όλη την Ελλάδα. Οι ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας στη Μεταμόρφωση Αττικής, συνολικής επιφάνειας 4.400m2, σε έκταση 11 στρεμμάτων, είναι κατασκευασμένες από ειδικά υλικά που εξασφαλίζουν απόλυτη στεγανότητα και θερμομόνωση διατηρώντας έτσι τις απαιτούμενες συνθήκες αποθήκευσης εμφιαλωμένου νερού. Αντίστοιχα, η διανομή των προϊόντων μας στη Βόρεια Ελλάδα πραγματοποιείται από τις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης, συνολικής επιφάνειας 1.200m2, σε έκταση 10 στρεμμάτων. Η διακίνηση των προϊόντων πραγματοποιείται με ιδιόκτητα φορτηγά οχήματα, για την άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Κατηγορία Νέα
ΓΣΗ - ΕΝΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ - ΜΙΑ ΠΟΛΗ - ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ 
  Ως ο Μεγαλύτερος Σύλλογος και ο Πρεσβευτής της Πόλης μας στην πράξη και συνεχίζοντας τις προσπάθειες, υπέρ της διατήρησης και βελτίωσης των προπονητικών επιτελείων των Τμημάτων του και του επιπέδου των αθλητών/-τριών του και των ομάδων του, θα εκκινήσουμε επίσης να παρουσιάζουμε κομμάτι-κομμάτι το δυναμικό και την δυναμική των αθλητών/-τριών και του υψηλού επιπέδου των προπονητών μας, ανά άθλημα και ανά Τμήμα, με νέα που οφείλουμε να κάνουμε ευρύτερα γνωστά, ώστε να υπάρχει ενημέρωση για το σύνολο του σημαντικού έργου που επιτελείται για την νεολαία της Πόλης μας.
    Στόχος μας να κρατήσουμε τα παιδιά μας στον αθλητισμό και να τα κάνουμε δια βίου αθλητές, σε όλες τις πτυχές του ενήλικου βίου τους.
     Παρακαλούμε για την συμπάθεια, την κατανόηση και την υπομονή σας, στην προσπάθεια μας για την επιτεύξη των στόχων μας, που άλλωστε πρέπει να είναι κοινοί, μέσα από αναποδιές, σφάλματα, πισωγυρίσματα, παραξηγήσεις, τρικλοποδίες κά, όπως ζητάμε και από τους αθλητές μας, επιδεικνύουμε ως οφείλουμε την απαιτούμενη επιμονή για να έχουμε την απαραίτητη συνέπεια και συνέχεια. 
    Είναι πολύ εύκολο να φαίνεσαι ωραίος, όταν στην πραγματικότητα δεν κάνεις τίποτα.
 
 
(Πηγή: waterpolo Γ.Σ.ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ)
Κατηγορία Νέα

Στην διάθεση των φίλων και υποστηρικτών του συλλόγου και του αθλήματος, βρίσκονται οι κάρτες διαρκείας του τμήματος γυναικών για το πρωτάθλημα

της Α1 κατηγορίας για την σεζόν 2019-2020.

Για όσους ενδιαφέρονται να αποκτήσουν την κάρτα , μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 693 247 1452.

 

Από την μεριά μας ως τμήμα ανδρών, όπως άλλωστε κάνουμε πάντα,θα υποστηρίξουμε τις προσπάθειες της διοίκησης, της προπονήτριας Ελένης Μεμετζή και των αθλητριών του τμήματος και τους ευχόμαστε να έχουν μια αγωνιστική χρονιά γεμάτη επιτυχίες.

Κατηγορία Νέα
 Με επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή 28 Ιουλίου το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ17 Juniors 2019 στην Κυανή Ακτή της Πρέβεζας, με πρωταθλητές τους Θανόπουλο και Κυπριώτη από την Κω. Εξαιρετικά πετυχημένη ήταν η παρουσία των αθλητών μας, Άβελ Δρόση και Νίκο Τουλή, όπου κατέκτησαν την 5η θέση, χάνοντας στις λεπτομέρειες από τους αθλητές Θεοδωρακόπουλο και Πετρόπουλο από την Πάτρα. Η ομάδα μας ηττήθηκε με 2-1 σετ, αφήνοντας έτσι μια θέση στην τετράδα, χάνοντας το tie break με 15-13, ενώ μέχρι το 13-13 δεν βρέθηκε ποτέ πίσω στο σκορ. Οι παίκτες μας έφτασαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κατακτώντας την 1η θέση στο τουρνουά της ΕΣΠΕΔΑ και τον τελευταίο μήνα προπονήθηκαν στα γήπεδα Enso Beach Volley Club by Efi Sfyri, με τον Διονύση Μπαρζό.
 
Συγχαρητήρια στους αθλητές μας για την προσπάθεια και την επιτυχία τους, όσο και για την εξαιρετική διοργάνωση της ομοσπονδίας!
 
Παρακάτω αναγράφονται όλα τα αποτελέσματα του πρωταθλήματος.
 
table.png
 
 
Κατηγορία Νέα
Παρασκευή, 02 Αυγούστου 2019 16:47

Στις 29/8 η έναρξη των ανδρών

Τέλος Αυγούστου και συγκεκριμένα την Πέμπτη 29 του μηνός ,ξεκινάει και επίσημα η έναρξη προετοιμασίας της ανδρικής ομάδας.

Στους αθλητές της ανδρικής ομάδας θα συμπεριληφθούν και οι αμιγώς αθλητές του εφηβικού.

Το τμήμα των παίδων θα ξεκινήσει την προετοιμασία την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου ενώ το τμήμα Παμπαίδων- Μίνι την Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου.

Το νεοσύστατο τμήμα ενηλίκων θα ξεκίνησει τις προπονήσεις την Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου.

 

Καλές διακοπές σε όλους !!!

 

 

Κατηγορία Νέα