Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Σάββατο, 27 Ιουνίου 2020

Στις εκλογές της Δευτέρας 29 Ιουνίου για το νέο Δ.Σ. του Γ.Σ.ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ θέτει υποψηφιότητα και ο δικός μας Διονύσης Μπαρζός .

Ο Διονύσης 27 ετών ,παλιός αθλητήςτου τμήματος βολλευ ανδρών , πτυχιούχος του τμήματος Δημόσιας διοίκησης από το Πάντειο  Πανεπιστήμιο, έχει βοηθήσει τα μέγιστα στην οργάνωση του τμήματος βολλευ ανδρών τα τελευταία 5 χρόνια.

Ήρθε ο καιρός , να βοηθήσει και από την θέση του μέλους του Δ.Σ. του Γ.Σ.ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ.

Άλλωστε τι καλύτερο για τον ίδιο τον σύλλογό μας να υπάρχουν νέοι άνθρωποι στην σύνθεσή του με φρέσκιες ιδέες και όρεξη.

Καλούμε όλα τα μέλη του Γ.Σ.Η. που θα προσέλθουν στις κάλπες την Δευτέρα ,να υποστηρίξουν την υποψηφιότητα του Διονύση και κατ επεκταση να υποστηρίξουν τον Γ.Σ.ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ.

Οι εκλογές θα διεξαχθούν την Δευτέρα 29 Ιουνίου από 19:00 εώς 22:00 στο Δ αθλητικό κέντρο Ηλιούπολης , επί της οδού Αλιμούντος.

Κατηγορία Νέα
Σάββατο, 27 Ιουνίου 2020 11:14

Άνθιμος Μαυροματίδης

Με την υποψηφιότητα του Άνθιμου Μαυροματίδη για το τμήμα πετοσφαίρισης ανδρών ,ανοίγουν την Δευτέρα το απόγευμα οι κάλπες για την συγκρότηση του νέου Δ.Σ. του Γ.Σ.ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ.

Ο Άνθιμος Μαυροματίδης βρίσκεται στην θέση του εφόρου του τμήματος βολλευ ανδρών τα τελευταία 6 χρόνια.

Με απίστευτες διοικητικές και οργανωτικές ικανότητες κατόρθωσε να στηρίξει και να αναπτυξει το τμήμα ,που για χρόνια κάποιοι στο παρελθόν το είχαν στην αφάνεια.

Ο ίδιος υψηλόβαθμο στέλεχος σε πολυεθνική εταιρία ,ξέρει όσο κανένας τον τρόπο να διοικήσει και να οργανώσει οτιδήποτε του ανατεθεί.

Παλιός αθλητής του βόλλευ , αγαπάει το άθλημα και ιδιαίτερα τους αθλητές .

Καλούμε όλα  τα μέλη του Γ.Σ.Η τα οποία θα προσέλθουν στην κάλπη της Δευτέρας , να υποστηρίξουν την υποψηφιότητα του Άνθιμου και με τον τρόπο αυτόν θα στηρίξουν και το τμήμα του βολλευ ανδρών .

Οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν την Δευτέρα 29 Ιουνίου από 19:00  εώς 22:00 στο Δ αθλητικό κέντρο Ηλιούπολης επί της οδού Αλιμούντος.

 

Κατηγορία Νέα