Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τετάρτη, 07 Σεπτεμβρίου 2022

Τετάρτη, 07 Σεπτεμβρίου 2022 22:11

Δελτίο τύπου Γ.Σ.ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

 
                                  Δελτίο Τύπου 06 Σεπτεμβρίου 2022
 
 
    Αντιπροσωπεία της δημοτικής παράταξης «Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά», με τον επικεφαλής κο Τάσο Ευσταθίου, συνοδευόμενος από τους δημοτικούς συμβούλους κους Παναγιώτη Καρανδρέα και Μιχάλη Κουρή, επισκέφθηκε σε προγραμματισμένη συνάντηση ουσίας κατόπιν αιτήματος τους τα γραφεία του Συλλόγου μας.
  Στη συνάντηση έγινε παρουσίαση-ενημέρωση για:
-Το νομικό πλαίσιο που διέπει τον ερασιτεχνικό αθλητισμό.
-Το καταστατικό του Συλλόγου μας, την συμμόρφωση και την φιλοσοφία μας.
-Το έργο, τις συμμετοχές, τις κατηγορίες, τις κατατάξεις και τις διακρίσεις του Συλλόγου μας στα 9 Ολυμπιακά αθλήματα που καλλιεργεί, σε Πανελλήνιο και Διεθνές επίπεδο.
-Τις διαδικασίες, την μοριοδότηση βάση κριτηρίων ερασιτεχνικού αθλητισμού και την υψηλότατη κατάταξη του ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ, Πανελλαδικώς και στην Ηλιούπολη, σύμφωνα με τα επισήμως δημοσιευμένα δεδομένα στο Μητρώο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.
-Το κοινωφελές έργο του ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ.
-Το νομικό πλαίσιο επιχορηγήσεων συλλόγων από τον Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων.
-Της μη εμπλοκής του συλλόγου με την πολιτική, σύμφωνα με τους καταστατικούς σκοπούς μας, αλλά με την μόνιμη επιδίωξη τυπικής και θεσμικής συνεργασίας, υπέρ των αθλητών και κατά το μεγαλύτερο ποσοστό παιδιών μας και της Ηλιούπολης. 
  Της παρουσίασης προηγήθηκε αλλά και ακολούθησε, μακρά ενημερωτική, ενδιαφέρουσα και κυρίως ουσιαστική και εποικοδομητική συζήτηση, επιλύοντας οποιαδήποτε απορία, απαντώντας σε κάθε ερώτηση ή παρέχοντας επιπλέον στοιχεία και δεδομένα.
  Ευχαριστούμε -πραγματικά ευχάριστο- για το ειλικρινές ενδιαφέρον που εκφράστηκε, με έμφαση στην αξιοκρατία και στο δίκαιο.
Ο ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ, εκπροσωπήθηκε από:
Απόστολο Κωστούλα, Πρόεδρο
Γεώργιο Μπενά, Αντιπρόεδρο και Γενικό Αρχηγό Βόλεϊ
Δημήτριο Κύρκο, Γενικό Γραμματέα και Έφορο Υδατοσφαίρισης
Κων/νο Πιπερίδη, Έφορο Στίβου
Άνθιμο Μαυροματίδη, Έφορο Βόλεϊ 
Ανδρέα Τρομπέτα, Επίτιμο Πρόεδρο
 
Για το ΔΣ
Ο Πρόεδρος
Απόστολος Κωστούλας
Κατηγορία Νέα