Τετάρτη, 09 Μαΐου 2018 17:07

Μεγάλο παιχνίδι και νίκη για τους παμπαίδες μας

Σημαντική νίκη πραγματοποίησαν οι παμπαίδες μας σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι με την Πετρούπολη με σκορ 3-1 !
Οι παμπαίδες μας μπήκαν διαβασμένοι, καθώς στην πρώτη φάση είχαν συναντήσει ξανά την ομάδα της Πετρούπολης και είχαν ηττηθεί με το ίδιο σκορ.
Με την έναρξη του αγώνα, η ομάδα της Πετρουπολης δημιούργησε μια διαφορά, όπου η Ηλιουπολη δεν μπόρεσε να καλύψει χάνοντας το σετ με 17-25.
Στο 2ο σετ πάλι η ομάδα της Πετρούπολης "έχτισε" μια διαφορά έως και 8 πόντων που διατήρησε μέχρι το 14-19. Η ομάδα μας, αυτήν την φορά αντέδρασε με "όπλο" το δύσκολο σέρβις του Βάκουλη Χρήστου και του Μουλίνου Γιώργου, κάνοντας το σκορ 18-20 και 24-21 αντίστοιχα, φτάνοντας στο τελικό 25-21.
Στο 3ο σετ και οι δυο ομάδες μπήκαν αποφασισμένες να προηγηθούν με αποτέλεσμα να απολαύσουμε ένα ωραίο σετ, με αξιόλογες φάσεις κι από τις δυο ομάδες. Το σκορ πήγαινε <<πόντο-πόντο>> μέχρι το 13-13, όπου η ομάδα μας έδειξε πιο συγκεντρωμένη και κατέκτησε το σετ με 25-22.
Τέλος, στο 4ο σετ οι παμπαίδες μας μπήκαν αποφασισμένοι να κερδίσουν το παιχνίδι και κατέκτησαν την νίκη με 25-17.
Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές μας για την ιδιαίτερη προσπάθεια που κατέβαλαν. Αξίζει να σημειώσουμε οτι για ακόμα μια φορα τα μίνι της ομάδας ακολούθησαν την αποστολή και βοήθησαν εξίσου σε αυτήν την σημαντική νίκη !

Οι παμπαίδες μας το επόμενο Σαββατοκύριακο θα αντιμετωπίσουν σε εντός έδρας παιχνίδια τις ομάδες του Ολυμπιακού και της Αρμενικής το Σάββατο και την Κυριακή αντίστοιχα. Και τα δύο παιχνίδια είναι πολύ κρίσιμα για την συνέχεια της ομάδας μας κι θα πραγματοποιηθούν στις 20:00, Σάββατο και Κυριακή, στο 5ο δημοτικό σχολείο Ηλιουπολης!
Καλή επιτυχία στην ομάδα μας !!