Παρασκευή, 01 Ιουνίου 2018 11:19

Τουρνουά μινι βόλλευ αγοριών

Την Κυριακή 3 Ιουνίου και από ώρα 9:00 π.μ. στο Β κλειστό Ηλιούπολης ,θα διεξαχθεί το 1ο τουρνουά μίνι βόλλευ αγοριών που διοργανώνει το τμήμα πετοσφαίρισης ανδρών του Γ.Σ.Ηλιούπολης.
Στο συγκεκριμένο τουρνουά θα συμμετέχουν αθλητές από τα σωματεία Μίλων, Ευρυάλη, Αστέρας Νίκαιας, Αργυρούπολη,Πανιώνιος, Εθνικό Πειραιά και Ηλιούπολη.
Οι μικροί αθλητές, θα έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν και το βασικότερο να διασκεδάσουν και να αποδείξουν ότι το ανδρικό βόλλευ παραμένει ζωντανό και έχει μέλλον.

Το τουρνουά θα παρακολουθήσει ο κορυφαίος Έλληνας πασαδόρος Βασίλης Κουρνέτας ο οποίος θα βραθευθεί από το τμήμα μας και συγκεκριμένα από τον έφορο του τμήματος κο Άνθιμο Μαυροματίδη.

Την προηγούμενη μέρα το Σάββατο 2 Ιουνίου και ώρα 15:00 μ.μ. στο ίδιο γήπεδο θα διεξαχθεί τουρνουά βόλλευ παμπαίδων junior με την συμμετοχή των ομάδων Μίλων Ευρυάλη και Ηλιούπολη.


Ευχαριστούμε επίσης την διοίκηση του αθλητικού οργανισμού του Δήμου Ηλιούπολης και συγκεκριμένα τον πρόεδρο κο Κοντονίκα Αλέξανδρο για την παραχώρηση του γηπέδου.
Το τμήμα μας έχει αναθέσει την ιατρική κάλυψη της διοργάνωσης της Κυριακής στην εταιρία medicsports