Παρασκευή, 08 Ιουνίου 2018 00:57

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθησαν τα τουρνουά Mini του τμήματός μας!

Ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο βόλλεϊ, ήταν το περασμένο στις 2 και 3 Ιουνίου για τους αθλητές του τμήματός μας. Στην πρόσκληση μας, ανταποκρίθηκαν θετικά τα σωματεία Ευρυάλη, Μίλων, Πανιώνιος, Εθνικός Πειραιά, Αργυρούπολη. Ευχαριστούμε τις διοικήσεις και τους προπονητές των ομάδων.

Το Σάββατο 2 Ιουνίου στο B Kλειστό Ηλιούπολης, προηγήθηκε τουρνουά μεταξύ της ομάδας μας και αυτών του Μίλωνα και της Ευρυάλης όπου οι αθλητές είχαν την ευκαιρία να αγωνιστούν 4 εναντίον 4 αντίστοιχο του πρωταθλήματός τους, όπου φέτος δεν διεξείχθει. Οι αθλητές αγωνίστηκαν και το βασικότερο διασκέδασαν για 3 ώρες. Την Κυριακή 3 Ιουνίου ήταν προγραμματισμένο το τουρνουά 3 on 3 mini volley στο ίδιο γήπεδο με την συμμετοχή όλων των προσκεκλημένων ομάδων. Το γήπεδο διαμορφώθηκε κατάλληλα και φιλοξένησε 5 γήπεδα mini volley όπου οι ομάδες έπαιζαν σε 10λεπτα παιχνίδια. Βασικός προσκεκλημένος του τμήματος βολλεϊ ανδρών του Γ.Σ.Η. ήταν ο κορυφαίος Έλληνας πασαδόρος Βασίλης Κουρνέτας, ο οποίος βραβεύθηκε από τον εκπρόσωπο του τμήματος Άνθιμο Μαυροματίδη για την συνολική προσφορά του στο βολλεϊ και για την παρουσία του στο τουρνουά μας.

Γενικά, θεωρήθηκε από όλους, γονείς - αθλητές και παράγοντες όλων των ομάδων, ένα άκρως επιτυχημένο τουρνουά και η συνταγή της επιτυχίας στηρίζεται στο σύνολο και στον εθελοντισμό. Για αυτή την επιτυχία, η οποία σίγουρα θα έχει και συνέχεια κάθε χρόνο, έχουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε: τον Μιχάλη Λάβδα και τον Πέτρο Βάκουλη μέλη της διοικούσας επιτροπής, τον Διονύση Μπαρζό, τους αθλητές του παιδικού τμήματος Τουλή Νίκο και Καλομοίρη Αλέξανδρο και φυσικά, τους γονείς των αθλητών μας που στηρίζουν κάθε προσπάθεια για την ανάπτυξη του τμήματος.

Δίνουμε λοιπόν ραντεβού ως οικοδεσπότες πάλι σύντομα, με ακόμα πιο μεγάλη επιτυχία.

Σας ευχαριστούμε όλους.