Πέμπτη, 14 Φεβρουαρίου 2019 14:47

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ Με αφορμή την αρνητική απάντηση  που δεν έκανε δεκτή την συμμετοχή της Β ομάδας παμπαίδων του τμήματός μας στο φετινό πρωτάθλημα ,βασιζόμενη  στην  προκύρηξη της Ε.Ο.Π.Ε. σας γνωρίζουμε τα κάτωθι:

Κύριοι,

όπως γνωρίζετε το τμήμα πετοσφαίρισης ανδρών του συλλόγου μας,συμμετέχει ανελλειπώς τα τελευταία χρόνια στα αντίστοιχα πρωταθλήματα της Ε.Σ.ΠΕ.ΔΑ.
Καταβάλουμε υπεράνθρωπες προσπάθειες για την διατήρηση των τμημάτων και ακόμα περισσότερες προσπάθειες για την αύξηση των αθλητών στα τμήματα ,με ιδιαίτερη έμφαση στο αναπτυξιακό κομμάτι.
Τα  τελευταία χρόνια έχουν ενταχθεί στο τμήμα μας νέοι αθλητές που αγάπησαν το άθλημα και συνεχίζουν να προπονούνται καθ όλη την διάρκεια του έτους.Υπάρχουν αρκετοί αθλητές που τα 4-5 τελευταία χρόνια μέσα από διαρκή προσπάθεια και προπόνηση παραμένουν στις τάξεις του συλλόγου ,βελτιώνοντας διαρκώς τις αθλητικές τους επιδόσεις και μεγαλώνοντας την αγάπη τους για το άθλημα.
Με την φετινή προκύρηξη για τα πρωταθλήματα παμπαίδων και τον ηλικιακό περιορισμό που επιβάλλατε , ειδικά για τις β ομάδες,αφαιρέσατε από αυτούς τους αθλητές(γενν. 2005-2006-2007) την δυνατότητα της συμμετοχής στους αγώνες .
Καταρτίσατε μια γενική προκύρηξη ,παμπαίδων και  παγκορασίδων με αδικαιολόγητους  ηλικιακούς περιορισμούς.Η προκύρηξη δεν μπορεί να εφαρμοστεί από τα τμήματα των αγοριών και αυτό γιατί δεν έχει την ίδια δυναμική με τα αντίστοιχα πρωταθλήματα παγκορασίδων.
Ήδη αφαιρέσατε οι ίδιοι από το μητρώο αθλητών 18 νέους αθλητές ,οι οποίοι θα μπορούσαν να θεωρηθούν ενεργοί αγωνιστικά με την συμμετοχή τους στο φετινό πρωτάθλημα.
Αν το ζητούμενο είναι η ανάπτυξη στο πολύπαθο βολλευ ανδρών ,αυτή η ανάπτυξη δεν θα αχνοφαίνεται ούτε φέτος.