Κυριακή, 14 Απριλίου 2019 22:25

Παμπαίδες(άρθρο)

Νίκη σημείωσε το παμπαιδικό μας τμήμα σήμερα Κυριακή 14/4 σε εκτός έδρας παιχνίδι με την ομάδα της Αρμενικής.Η νίκη ήρθε εύκολα με 0-3 (12-25,20-25,16-25) και μας κράτησε ζωντανούς στο πρωτάθλημα και στον στόχο μας που είναι η πρόκριση στην τελική φάση.Έρχονται από εδώ και πέρα 3 τελευταία παιχνίδια με το πιο πρόσφατο να είναι αυτό με την Αργυρούπολη σε εκτός έδρας παιχνίδι.

Επανερχόμαστε στο θέμα που προέκυψε στον εκτός έδρας αγώνα την Τετάρτη 10/4 με αντίπαλο την ομάδα της Πετρούπολης.

Η ενόχλησή μας είναι ιδιαίτερα αισθητή τόσο για τις συμπεριφορές των θεατών όσο και για την ρίψη αντικειμένου την ώρα του αγώνα στο γήπεδο που αγωνιζόταν η ομάδα μας.

Παρότι ο αγώνας διεκόπη στο 4ο σετ για 4' 30" οι διαιτητές θεώρησαν ότι δεν έγινε κάτι σημαντικό και δεν ανέγραψαν στο φύλλο αγώνα το συμβάν.Με την λογική αυτή πρέπει να δουν αθλητή χτυπημένο από αντικείμενο για να έχουν την ευθιξία να αναγράψουν κάτι τόσο σημαντικό .Και εδώ πάει στράφι οποιαδήποτε προσπάθεια για αναπτυξιακό πρωτάθλημα.

Με την λογική συνεχών δικαιολογιών της αντίπαλης ομάδας ότι έγινε καταλάθος να σας ενημερώσουμε ότι αν αφήσουμε ένα αντικείμενο να πέσει από το χέρι μας αυτό θα πέσει κάθετα και δεν θα "ταξιδεύσει" 5 μέτρα μακριά .

Για τις βωμολοχίες προς τον προπονητή μας δεν θα το σχολιάσουμε κρατώντας το επίπεδο μας ψηλά για να μην μπορείτε να το φτάσετε.

Τουλάχιστον θα μπορούσατε να ζητήσετε επισήμως συγνώμη για ότι διαδραματίστηκε στον συγκεκριμένο αγώνα και να σας ενημερώσουμε ότι εμείς ξέρουμε να χάνουμε......!!Εσείς ;;;