Τρίτη, 23 Ιουλίου 2019 14:58

Τουλής και Δρόσης στην τελική φάση του beach volley Κ17

 
Ξεκινούν τα τελικά στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Juniors με πρώτο στάδιο το Κ17 Juniors Final (Παίδων - Κορασίδων) που θα πραγματοποιηθεί στις 26-28 Ιουλίου στην παραλία Κυανής ακτής στην Πρέβεζα με την συμμετοχή 2 αθλητών του συλλόγου μας τους : Τουλή Νίκου και του Δρόση Άβελ οι οποίοι κατέλαβαν την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα της Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.

Η διοργάνωση θα φιλοξενηθεί για άλλη μια χρονιά στις εγκαταστάσεις του Ermis Beach Volley Club και οι αναμετρήσεις θα γίνουν στα τρία καλοδιατηρημένα γήπεδα που υπάρχουν στον χώρο.

Οι εγκαταστάσεις του Ermis Beach Volley Club είναι αρκετά κοντά στο κέντρο της Πρέβεζας (400μ) και έχουν θέα την διάσημη παραλία της περιοχής, την Κυανή ακτή.

Στο K17 Juniors Final θα λάβουν μέρος οι νικητές των Ενώσεων και των Τοπικών Επιτροπών της Ε.Ο.ΠΕ. που βγήκαν από τα Regionals, είτε θα είναι ομάδες που πήραν την μεγαλύτερη βαθμολογία στα τουρνουά του Πανελλήνιου πρωταθλήματος Juniors που προηγήθηκαν.

Συνδιοργανωτές είναι ο Δήμος Πρέβεζας, η Περιφέρεια Ηπείρου και οι σύλλογοι Φιλαθλητικός και Ερμής Πρέβεζας.

«Μετά την άριστη διοργάνωση των τελικών πανελλήνιου πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ Κ17 το καλοκαίρι του 2018 η Πρέβεζα θα είναι πάλι το επίκεντρο αυτής της μεγάλης διοργάνωσης  στις 26-28 Ιουλίου 2019. Το club beach volley Πρέβεζας Ermis συνδιοργανώνει με την Περιφερειακή ενότητα -Δήμο-Φιλαθλητικό.Γ.Σ.(Πρέβεζας) την τελική φάση των αγώνων υπό την αιγίδα της Ε.Ο.ΠΕ.. Φέτος θα είμαστε περισσότερο οργανωμένοι και καλούμε τους γονείς και φίλους των αθλητών -αθλητριών να έρθουν στην ΠΡΕΒΕΖΑ συνδυάζοντας τους αγώνες  με τις υπέροχες παραλίες της πόλης μας», δήλωσε ο πρόεδρος τoυ συλλόγου, Ermis Beach Volley Club Prevezas Σπύρος Σακκάς.

Επίσημοι χορηγοί του πανελλήνιου πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ MASTERS & Juniors 2019 είναι τα προϊόντα ARLA Protein, ο καφές φραπουτσίνο των Starbucks, τα προϊόντα VAPONA της Henkel Hellas και η ΟΡΙΖΩΝ Ασφαλιστική. Χορηγός μετακίνησης είναι η Volkswagen και η GALA, ως επίσημος προμηθευτής αθλητικού υλικού. Χορηγός επικοινωνίας είναι το foso
 
 

Το τριήμερο 26-28 Ιουλίου θα διεξαχθεί το Κ17 JUNIORS FINAL που θα κρίνει τους πρωταθλητές Ελλάδος στις ηλικίες Κάτω των 17 ετών (Παίδων - Κορασίδων) στο μπιτς βόλεϊ. Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Ermis Beach Volley Club στην Πρέβεζα και στην όμορφη παραλία της Κυανής ακτής.

Στο τελικό τουρνουά θα λάβουν μέρος οι πρώτες ομάδες της Πανελλήνιας βαθμολογίας και πρωταθλητές των περιφερειακών Ενώσεων και Τοπικών Επιτροπών, με αποτέλεσμα να υπάρχουν αντιπροσωπευτικές ομάδες από όλη την Ελλάδα: Αττική, Κεντρική Ελλάδα, Κεντρική Μακεδονία, Δυτική Ελλάδα, Θράκη, Ανατολική Μακεδονία, Πελοπόννησο, Κρήτη, Δωδεκάνησα, Χίος.

Αναλυτικά οι συμμετοχές:

Αγόρια

Αλέξανδρος Νταφούλης / Άγγελος Τριανταφύλλου
Αρίσταρχος Καναγκίνης / Νίκος Καούνης
Δημήτριος Αστρινάκης / Γιάννης Σπιταδάκης
Κωνσταντίνος Θανόπουλος / Σάββας Κυπριώτης
Ηλίας Καζούκας / Χαράλαμπος Μαυρόπουλος
Κωνσταντίνος Θεοδωρακόπουλος / Λεωνίδας Πετρόπουλος
Δημοσθένης Πατλάκας / Πέτρος Σισμανίδης
Άβελ Δρόσης / Νικόλαος Τουλής
Σπύρος Ζαμπούλης / Δημήτρης Καραδημητράς
Κοσμάς Σουλής / Γεώργιος Τασχουνίδης
Ανδρέας Ιωνάς / Χαράλαμπος Παξιμαδάκης
Γιώργος Ζερβός / Νικόλαος Οικονόμου
Μάρκος Μικρώνης / ΤζεβάτΜπούτσια

 
Ευχόμαστε καλή επιτυχία στουςαθλητέςμας!!!θ