Κυριακή, 25 Αυγούστου 2019 22:53

ΕΡΤ : Το μικρό σπίτι στο λιβάδι

Πιο πολύ να γελάμε παρά να κλαίμε προκαλεί η αδιαφορία της ΕΡΤ και το παζάρι που γίνεται στις πλάτες των εθνικών ομάδων βόλλευ.

Ειδικά με τις μεγάλες νίκες της εθνικής γυναικών στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα που διεξάγεται στην Τουρκία.

Είμαστε στο τελευταίο 10ημερο του Αυγούστου στο σωτήριο έτος 2019 και ακόμα αναρωτιόμαστε αν γίνεται να διαπραγματευτεί ένα δημόσιος οργανισμός με μια εταιρεία που έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα , ώστε να μπορεί ο ελληνικός λαός (όχι μόνο οι φίλοι του βολλευ)

να παρακολουθήσουν την ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ σε τελική φάση πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Προφανώς έχουμε μείνει στην εποχή που η ΕΡΤ πρόβαλε την σειρά " Το μικρό σπίτι στο λιβάδι". 

Υπ όψιν η σειρά ήταν στο πρόγραμμα της ΕΡΤ μέχρι και πέρισυ ,χωρίς να είμαστε σίγουροι ότι δεν προβάλλεται ακόμα.Δεν έχουμε προσωπικά με τους πρωταγωνιστές της σειράς αλλά γυρίστηκε στις αρχές τις δεκαετίας του 1980.

Είναι γιορτή για την χώρα μας να εκπροσωπείται σε υψηλό επίπεδο πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος βολλευ αλλά και λύπη γιατί απουσιάζει η μετάδοση των παιχνιδιών ειδικά με τις δύο μεγάλες νίκες.

Ιδιαίτερη βαρύτητα να δώσουμε στο γεγονός ότι , αρκετοί είτε λόγω άγνοιας είτε λόγω έλλειψης σκέψης ,ειδικά μέσω του facebook αρκέστηκαν στο να χρεώσουν αυτήν την απουσία της ΕΡΤ σε στελέχη της Εθνικής λες και είναι αυτή η δουλειά τους , δουλειά και ευθύνη του manager των ομάδων είναι η οργάνωση της ομάδας και οτιδήποτε μπορούμε να φανταστούμε εκτός από αυτό.

Ελπίζοντας ότι έστω και τώρα θα βρεθεί λύση να δούμε τα επόμενα παιχνίδια της ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ αλλά και όλα τα επόμενα που θα έρθουν στα επόμενα χρόνια , ειδικά σε τέτοιο επίπεδο.

Συγχαρητήρια στις αθλήτριες και στους προπονητές!!!