Σάββατο, 16 Μαΐου 2020 15:40

Ανακοίνωση επανέναρξης προπονήσεων

Με απόφαση της Γ.Γ.Α. η οποία δίνει την δυνατότητα επανέναρξης των προπονήσεων ,με περιορισμούς ,σε κλειστά γυμναστήρια ανακοινώνουμε ότι οι προπονήσεις των τμημάτων μας θα ξεκινήσουν σε σύντομο χρονικό διάστημα και θα διεξαχθούν προσωρινά στο Β κλειστό Ηλιούπολης.

Σχετικά με τους περιορισμούς οι οποίοι αφορούν τόσο το αριθμό αθλητών σε κάθε προπόνηση ( υπολογίζεται βάσει των τ.μ. του γυμναστηρίου) όσο και την ηλικία των αθλητών (  από 13 ετών) θα ακολουθήσουμε πλήρως τις οδηγίες της Γ.Γ.Α.

Με τα νέα δεδομένα , οι αθλητές οι οποίοι θα προσέρχονται στις προπονήσεις, θα ενημερώνουν τους υπεύθυνους του τμήματος με βάση τα έντυπα που έχουν δοθεί στην ομάδα και η συμπλήρωση των οποίων είναι υποχρεωτική από όλους τους αθλητές.

Με δεδομένο ότι γίνεται έκτακτος επαναπρογραμματισμός των προπονήσεων τόσο των ημερών  αλλά και των ωρών , είμαστε στην διάθεση των γονέων και των αθλητών .

Για τους αθλητές κάτω των 13 ετών αναμένουμε απόφαση της Γ.Γ.Α. εν ευθέτω χρόνω.

 

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον κο Άνθιμο Μαυροματίδη (6944902349) και τον κο Γιάννη Παπαχρήστο(6955394130)