Τετάρτη, 20 Μαΐου 2020 15:54

Ανακοίνωση σχετικά με την έναρξη των προπονήσεων

Σχετικά με την επανέναρξη των προπονήσεων των τμημάτων μας ανακοινώνουμε ότι:

Ήδη βρισκόμαστε στην διαδικασία οργάνωσης των ημερών και των ωρών προπονήσεων οι οποίες θα διεξαχθούν προσωρινά στο Β κλειστό Ηλιούπολης.

Οι προπονήσεις αφορούν τους αθλητές από 13 ετών και άνω και συγκεκριμένα τα τμήματα παίδων και παμπαίδων καθώς και το τμήμα ενηλίκων.

Έχει ήδη ολοκληρωθεί η διαδικασία ενημέρωσης γονέων και αθλητών ,σχετικά με τα ιατρικά έγγραφα που πρέπει να προσκομισθούν στους υπευθύνους του τμήματος  τα οποία βάσει του νόμου είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ.

Τις επόμενες ημέρες θα ειδοποιηθούν οι γονείς με μήνυμα από τους υπεύθυνους για την έναρξη των προπονήσεων.

Όσοι γονείς από παράλειψη του τμήματος δεν έχουν ειδοποιηθεί για οποιοδήποτε θέμα ,παρακαλούμε να επικοινωνήσουν με τον κο Μαυροματίδη ή τον προπονητή κο Παπαχρήστο.

Υπενθυμίζουμε ότι κατά την διάρκεια των προπονήσεων ,εντός του γηπέδου επιτρέπονται μόνο οι αθλητές ,ο προπονητής και ο υπεύθυνος του τμήματος και κάθε αθλητής προσερχόμενος στην προπόνηση θα πρέπει να έχει στην διάθεσή του  μπουκάλι νερού αυστηρά για ατομική χρήση ,πέρα από τον ατομικό εφεδρικό ρουχισμό που προβλέπεται για μετά την προπόνηση.

Ευελπιστούμε ότι θα ακολουθήσουμε όλοι ανεξαιρέτως κατά γράμμα τις οδηγίες του Υπουργείου και των αρμόδιων φορέων γιατί πάνω και πρώτα από όλα προέχει η υγεία όλων.

 

Καλή επάνοδο