Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Νοέμβριος 2019

Είναι από τις στιγμές που σε στεναχωρούν αλλά παράλληλα όμως σε κάνουν να είσαι ευτυχισμένος που όλα πήγαν καλά.

Έτσι αισθανόμαστε όλοι στην οικογένεια της Ηλιούπολης όταν μάθαμε από τον ίδιο τον Άλκη ότι ενεπλάκη σε τροχαίο σήμερα 27/11 με την μηχανή του.

Αυτή την στιγμή πραγματοποιείται το χειρουργείο για να αποκατασταθεί η ζημιά και ευχόμαστε όλοι μας ταχεία ανάρρωση στον αθλητή μας Άλκη Αυγουστή.

Άλκη περαστικά γρήγορα σιδερένιος και σε περιμένουμε......

 

Κατηγορία Νέα

Με δύο εντός έδρας αγώνες συνεχίζονται τα πρωταθλήματα Παίδων και εφήβων.

Το Σάββατο 9/11 η ομάδα του παιδικού αντιμετωπίζει την ομάδα της Δραπετσώνας στις 20:00μ.μ. στο κλειστό γήπεδο βόλλευ του 1ου Λυκείου Ηλιούπολης.

Την Κυριακή 10/11 σειρά παίρνει η ομάδα των εφήβων η οποία αντιμετωπίζει την ομάδα του Πήγασου Χαϊδαρίου στις 20:00 μ.μ στο κλειστό γήπεδο βόλλευ του 1ου Λυκείου Ηλιούπολης.

Καλή επιτυχία σε όλους!!!

 

Κατηγορία Νέα
ΓΣΗ-ΕΝΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ-ΜΙΑ ΠΟΛΗ-ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
Κοινωνική Προσφορά-Ευαισθησία-Ευθύνη
     Ο ΓΣ Ηλιούπολης αναλαμβάνει ακόμη μια δράση υπέρ όλων των αθλητών/-τριών της Πόλης μας, διοργανώνοντας την 1η Εθελοντική Αιμοδοσία για την δημιουργία Τράπεζας Φίλων του Αθλητισμού Ηλιούπολης, με την ευγενική και αμέριστη συνεργασία της Τράπεζας Αίματος "Δημήτρης Βλων', το ΓΝΝ ΘΩΡΑΚΟΣ Αθηνών ¨ΣΩΤΗΡΙΑ" και την υποστήριξη του ΠΑΟΔΗΛ και του Δήμου μας.
     Η υλοποίηση της εν λόγω δράσης αποτελεί ευδοκίμηση πολύχρονων προσπαθειών και επιθυμίας του Προέδρου μας κου Ανδρέα Τρομπέτα, η οποία έγινε και επιθυμία-απόφαση του ΔΣ του Συλλόγου μας και αναμένουμε την στήριξη του εγχειρήματος από τους φίλους του αθλητισμού της Πόλης μας, διασυλλογικώς, ώστε να η δημιουργία της τράπεζας να επιτύχει και να έχει συνέχεια.
      Κάθε αρχή και δύσκολη, αλλά στο τέλος νικάει αυτός που δεν τα παρατάει. 
      Συνάντηση λοιπόν στις 03 Νοε 2019, ώρες 09:00 έως 14:00, στο ιατρείο του Α΄ Κλειστού Γυμναστηρίου Ηλιούπολης.    
"Δημήτρης Βλων" - Η υστεροφημία είναι ο πλούτος του ανθρώπου
http://www.vlon.org/el/view_articles/to-ksekinima.html
Κατηγορία Νέα