Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Μάιος 2020

Τρίτη, 26 Μαΐου 2020 22:08

Η ανάπτυξη θέλει πρόγραμμα

Είναι σύνηθες φαινόμενο ,γνωστό σε όλους ,ότι για να κτίσεις μια πολυκατοικία, ξεκινάς από τα θεμέλια.

Όσο πιο γερά τα θεμέλια τόσο πιο γερό το οικοδόμημα.

Αυτή η λογική έχει βάση σχεδόν στην πλειοψηφία των θεμάτων, που μπορεί να απασχολεί όλους ,τόσο στην ζωή όσο και στο επαγγελματικό επίπεδο καθενώς από εμάς.

Ας πάρουμε ως δεδομένο ότι την συγκεκριμένη φιλοσοφία θέλουμε να την βάλουμε στον χώρο του ανδρικού βόλλευ και να προστατέψουμε το οικοδόμημα.

Υπάρχει η επιθυμία ,η οποία θα γίνει και πράξη ,να δημιουργηθεί pre league στο ανδρικό βολλευ ,χωρίς κανείς να κοιτάει τι γίνεται στις πιο κάτω κατηγορίες.

Εμείς στην Ηλιούπολη ,αγωνιζόμαστε στην Β εθνική κατηγορία της Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. και όπως είναι γνωστό πιο κάτω κατηγορία δεν υπάρχει.Αγωνιζόμαστε ημέρα Δευτέρα βράδυ (μετά τις 21:30) ,ώρα δύσκολη ώστε κάποιος να έρθει να παρακολουθήσει αγώνα και ημέρα ακόμα πιο δύσκολη.Άρα το "προϊον" δεν προχωράει.

Ούτε οι αθλητές μας από τα τμήματα παίδων δεν μπορούν να παρακολουθήσουν ένα αγώνα της ανδρικής ομάδας.

Συμμετέχουμε σε ένα πρωτάθλημα το οποίο οι ομάδες με δυσκολία δεν ξεπερνούν κατά μέσο όρο τις 8  εκ των οποίων οι μισές είναι οι σταθερές ομάδες και περιμένουμε κάθε καλοκαίρι να δούμε αν θα δημιουργηθουν νέες.

Ο οποιοσδήποτε μπορεί να δημιουργήσει ομάδα και την επόμενη χρονιά να την διαλύσει χωρίς να έχει καμία επίπτωση ,άρα κατ επέκταση δεν υπάρχει ένα σοβαρό και σταθερό πρωτάθλημα.

Δεν είναι ανάπτυξη και επιτυχία η δημιουργία μια ενδιάμεσης κατηγορίας στο ανδρικό βόλλευ.

Ανάπτυξη και επιτυχία θα ήταν πρώτα οι ομάδες στα τοπικά πρωταθλήματα να δημιουργήσουν  ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ  αναπτυξιακά ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ τμήματα έτσι ώστε μόνο τότε να έχουν δικαίωμα να συμμετέχουν με ανδρική ομάδα όπως ακριβώς ισχύει στις πιο πάνω κατηγορίες.

Έχουμε φτάσει στο σημείο οι ομάδες στα πρωταθλήματα vintage να είναι περισσότερες από τις ομάδες ανδρών .

Η ανάπτυξη θα έρθει από τις βάσεις ενός συλλόγου .

Οποιαδήποτε δημιουργία νέας κατηγορίας θα έρθει από τις βάσεις των σωματείων αλλιώς θα καταντήσουμε σαν το χαντμπωλ να έχουμε μόνο 2 κατηγορίες ανδρών.

Δεν μπορείς να δημιουργήσεις εαν δεν έχεις δυναμική....

 

 

 

 

 

 

 

Κατηγορία Νέα

Επιστροφή στην ομάδα μας , από όπου ξεκίνησε για τον Αλέξανδρο Παπαϊωάννου.

Ο Αλέξανδρος θα βοηθήσει την ομάδα μας τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της Β εθνικής.

Αλέξανδρε καλώς ήρθες στην οικογένειά σου και σου ευχόμαστε καλή αγωνιστική .

Κατηγορία Νέα

Σχετικά με την επανέναρξη των προπονήσεων των τμημάτων μας ανακοινώνουμε ότι:

Ήδη βρισκόμαστε στην διαδικασία οργάνωσης των ημερών και των ωρών προπονήσεων οι οποίες θα διεξαχθούν προσωρινά στο Β κλειστό Ηλιούπολης.

Οι προπονήσεις αφορούν τους αθλητές από 13 ετών και άνω και συγκεκριμένα τα τμήματα παίδων και παμπαίδων καθώς και το τμήμα ενηλίκων.

Έχει ήδη ολοκληρωθεί η διαδικασία ενημέρωσης γονέων και αθλητών ,σχετικά με τα ιατρικά έγγραφα που πρέπει να προσκομισθούν στους υπευθύνους του τμήματος  τα οποία βάσει του νόμου είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ.

Τις επόμενες ημέρες θα ειδοποιηθούν οι γονείς με μήνυμα από τους υπεύθυνους για την έναρξη των προπονήσεων.

Όσοι γονείς από παράλειψη του τμήματος δεν έχουν ειδοποιηθεί για οποιοδήποτε θέμα ,παρακαλούμε να επικοινωνήσουν με τον κο Μαυροματίδη ή τον προπονητή κο Παπαχρήστο.

Υπενθυμίζουμε ότι κατά την διάρκεια των προπονήσεων ,εντός του γηπέδου επιτρέπονται μόνο οι αθλητές ,ο προπονητής και ο υπεύθυνος του τμήματος και κάθε αθλητής προσερχόμενος στην προπόνηση θα πρέπει να έχει στην διάθεσή του  μπουκάλι νερού αυστηρά για ατομική χρήση ,πέρα από τον ατομικό εφεδρικό ρουχισμό που προβλέπεται για μετά την προπόνηση.

Ευελπιστούμε ότι θα ακολουθήσουμε όλοι ανεξαιρέτως κατά γράμμα τις οδηγίες του Υπουργείου και των αρμόδιων φορέων γιατί πάνω και πρώτα από όλα προέχει η υγεία όλων.

 

Καλή επάνοδο

Κατηγορία Νέα
Δευτέρα, 18 Μαΐου 2020 14:42

Με Μπερμπερίδη και την νέα σεζόν

Το τμήμα μας ,είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021 με τον αθλητή Τάσο Μπερμπερίδη.

Ο Τάσος αγωνίζεται στην θέση του διαγωνίου και η πολυετής παραμονή του στον σύλλογο και φυσικά η αποδοχή της ανανέωσης για την νέα σεζόν ,μας χαροποιεί όλους ιδιαιτέρως ,γιατί πέρα από τις αγωνιστικές του αρετές ο Τάσος διαθέτει και ένα μοναδικό χαρακτήρος με ήθος.

 

Τάσο η επιλογή σου μας τιμά και σου ευχόμαστε καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία.

Κατηγορία Νέα

Με απόφαση της Γ.Γ.Α. η οποία δίνει την δυνατότητα επανέναρξης των προπονήσεων ,με περιορισμούς ,σε κλειστά γυμναστήρια ανακοινώνουμε ότι οι προπονήσεις των τμημάτων μας θα ξεκινήσουν σε σύντομο χρονικό διάστημα και θα διεξαχθούν προσωρινά στο Β κλειστό Ηλιούπολης.

Σχετικά με τους περιορισμούς οι οποίοι αφορούν τόσο το αριθμό αθλητών σε κάθε προπόνηση ( υπολογίζεται βάσει των τ.μ. του γυμναστηρίου) όσο και την ηλικία των αθλητών (  από 13 ετών) θα ακολουθήσουμε πλήρως τις οδηγίες της Γ.Γ.Α.

Με τα νέα δεδομένα , οι αθλητές οι οποίοι θα προσέρχονται στις προπονήσεις, θα ενημερώνουν τους υπεύθυνους του τμήματος με βάση τα έντυπα που έχουν δοθεί στην ομάδα και η συμπλήρωση των οποίων είναι υποχρεωτική από όλους τους αθλητές.

Με δεδομένο ότι γίνεται έκτακτος επαναπρογραμματισμός των προπονήσεων τόσο των ημερών  αλλά και των ωρών , είμαστε στην διάθεση των γονέων και των αθλητών .

Για τους αθλητές κάτω των 13 ετών αναμένουμε απόφαση της Γ.Γ.Α. εν ευθέτω χρόνω.

 

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον κο Άνθιμο Μαυροματίδη (6944902349) και τον κο Γιάννη Παπαχρήστο(6955394130)

 

 

 

Κατηγορία Νέα