Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Ιούνιος 2020

 Ανανέωση  της συνεργασίας με τον αθλητή μας Άλκη Αυγουστή  για την αγωνιστική σεζόν 2020-2021.

Με την προηγούμενη σεζόν να θεωρείται άτυχη για τον Άλκη ,έπειτα από το ατύχημα που είχε , αλλά και για το τμήμα ανδρών αφού στερήθηκε την αγωνιστική παρουσία του ,ο Άλκης θα βοηθήσει από την θέση του ακραίου την προσπάθεια της ανδρικής ομάδας στο αντίστοιχο πρωτάθλημα.

Με τις ανανεώσεις που ήδη έχουν ανακοινωθεί, αυτές των Μπερμπερίδη ,Μαυροματίδη ,Σέρφα ,Αναγνωστόπουλου ,Ηλιού ,Καμπουράκη και Δικτυόπουλου, στην ανδρική ομάδα θα προστεθεί και ο αρχηγός της εφηβικής ομάδας Χρήστος Βάκουλης.

Με τις μεταγραφές των Βασίλη Μωραΐτη και Αλέξανδρου Παπαΐωάννου ,το τμήμα βρίσκεται στην αναζήτηση ενός κεντρικού και ενός ακραίου ,ώστε να ολοκληρωθεί το φετινό ρόστερ.

 

Κατηγορία Νέα

Στις εκλογές της Δευτέρας 29 Ιουνίου για το νέο Δ.Σ. του Γ.Σ.ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ θέτει υποψηφιότητα και ο δικός μας Διονύσης Μπαρζός .

Ο Διονύσης 27 ετών ,παλιός αθλητήςτου τμήματος βολλευ ανδρών , πτυχιούχος του τμήματος Δημόσιας διοίκησης από το Πάντειο  Πανεπιστήμιο, έχει βοηθήσει τα μέγιστα στην οργάνωση του τμήματος βολλευ ανδρών τα τελευταία 5 χρόνια.

Ήρθε ο καιρός , να βοηθήσει και από την θέση του μέλους του Δ.Σ. του Γ.Σ.ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ.

Άλλωστε τι καλύτερο για τον ίδιο τον σύλλογό μας να υπάρχουν νέοι άνθρωποι στην σύνθεσή του με φρέσκιες ιδέες και όρεξη.

Καλούμε όλα τα μέλη του Γ.Σ.Η. που θα προσέλθουν στις κάλπες την Δευτέρα ,να υποστηρίξουν την υποψηφιότητα του Διονύση και κατ επεκταση να υποστηρίξουν τον Γ.Σ.ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ.

Οι εκλογές θα διεξαχθούν την Δευτέρα 29 Ιουνίου από 19:00 εώς 22:00 στο Δ αθλητικό κέντρο Ηλιούπολης , επί της οδού Αλιμούντος.

Κατηγορία Νέα
Σάββατο, 27 Ιουνίου 2020 11:14

Άνθιμος Μαυροματίδης

Με την υποψηφιότητα του Άνθιμου Μαυροματίδη για το τμήμα πετοσφαίρισης ανδρών ,ανοίγουν την Δευτέρα το απόγευμα οι κάλπες για την συγκρότηση του νέου Δ.Σ. του Γ.Σ.ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ.

Ο Άνθιμος Μαυροματίδης βρίσκεται στην θέση του εφόρου του τμήματος βολλευ ανδρών τα τελευταία 6 χρόνια.

Με απίστευτες διοικητικές και οργανωτικές ικανότητες κατόρθωσε να στηρίξει και να αναπτυξει το τμήμα ,που για χρόνια κάποιοι στο παρελθόν το είχαν στην αφάνεια.

Ο ίδιος υψηλόβαθμο στέλεχος σε πολυεθνική εταιρία ,ξέρει όσο κανένας τον τρόπο να διοικήσει και να οργανώσει οτιδήποτε του ανατεθεί.

Παλιός αθλητής του βόλλευ , αγαπάει το άθλημα και ιδιαίτερα τους αθλητές .

Καλούμε όλα  τα μέλη του Γ.Σ.Η τα οποία θα προσέλθουν στην κάλπη της Δευτέρας , να υποστηρίξουν την υποψηφιότητα του Άνθιμου και με τον τρόπο αυτόν θα στηρίξουν και το τμήμα του βολλευ ανδρών .

Οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν την Δευτέρα 29 Ιουνίου από 19:00  εώς 22:00 στο Δ αθλητικό κέντρο Ηλιούπολης επί της οδού Αλιμούντος.

 

Κατηγορία Νέα

Το τμήμα πετοσφαίρισης ανδρών του Γ.Σ.ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ  βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του αθλητή Βασίλη Μωραΐτη.

Ο Βασίλης αγωνίζεται στην θέση του πασαδόρου και θα βοηθήσει με την συμμετοχή του στην επίτευξη των στόχων της ανδρικής ομάδας στο πρωτάθλημα της Β Εθνικής.

Ο ίδιος ,έμπειρος αθλητής , έχει αγωνιστεί κατά το παρελθόν στις ομάδες  Α.Ο.ΕΡΜΗΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ, Γ. Σ.Π ΕΡΜΗ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ,ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ, ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ, ΤΑΤΑΥΛΑ, ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ, Α.Ο ΦΙΛΙΑ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ,ΠΗΓΑΣΟΣ ΝΕΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ και ΠΑΠΑΓΟΥ .

Βασίλη σε καλοσορίζουμε στην μεγάλη οικογένεια της ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ και σου ευχόμαστε να έχεις μια χρονιά μεγάτη υγεία και νίκες.

Κατηγορία Νέα