Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Μάρτιος 2021

Τετάρτη, 31 Μαρτίου 2021 13:54

Ευχαριστούμε !!!

Ενα πάγιο αίτημα , για ουσιαστικές παρεμβάσεις, στο κλειστό γήπεδο του 20ου Δημοτικού ,ικανοποιήθηκε απο την πρωτοβάθμια επιτροπή .

Το γήπεδο είναι η επίσημη αγωνιστική έδρα , των αναπτυξιακών τμημάτων του συλλόγου μας ,αλλά παράλληλα και ο χώρος άθλησης των μαθητών του δημοτικού σχολείου.

Άλλωστε τι πιο ωραίο από ενα όμορφο γήπεδο , το οποίο είμαστε βέβαιοι οτι πλέον θα γίνει αντικείμενο θετικών συζητήσεων τόσο από τους δικούς μας αθλητές και γονείς, όσο και από τους φιλοξενούμενους, κατά την αγωνιστική περίοδο.

Για το τελικό αποτέλεσμα θέλουμε να εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες μας,  πρωτίστως στην πρόεδρο της πρωτοβάθμιας επιτροπής του Δήμου Ηλιούπολης κυρία Αγγελή Μαρία και τους συνεργάτες της.

Την διεύθυνση τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου Ηλιούπολης , στον αντιδήμαρχο κύριο Σεφτελή  Κώστα και τον συνεργάτη του κύριο Λαλλά .

Στην διευθύντρια του 20ου Δημοτικού σχολείου Ηλιούπολης  κυρία Βλάχου Ματούλα.

Ευχαριστούμε τους ανθρώπους του συλλόγου μας κ.κ. Μαυροματίδη Άνθιμο, Κύρκο Δημήτρη,Μπενά Γιώργο, Βαρσάνη Σπύρο,Μπενέκη Αλέξανδρο.

Κλείνοντας ευχαριστούμε τον Δήμαρχο Ηλιούπολης κύριο Χατζηδάκη Γιώργο για την υποστήριξή του στην υλοποίηση των παρεμβάσεων .

 

Σας ευχαριστούμε όλους!

 

 

 

Κατηγορία Νέα