Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Μάιος 2018
Οι παμπαίδες μας δυστυχώς έχασαν το <<τρένο>> της πρόκρισης στο final 4 του πρωταθλήματος της ΕΣΠΕΔΑ.
Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε ηττήθηκαν από Ολυμπιακό και Αρμενική. Το παιχνίδι με την ομάδα του Πειραιά ήταν ιδιαίτερα συναρπαστικό,καθώς κρίθηκε στο 5ο σετ με νικητές τους "ερυθρόλευκους". Τα σετ έληξαν (29-27,25-21,16-25,7-25,11-15).
Την επόμενη μέρα, η ομάδα μας παρουσιάστηκε κουρασμένη απέναντι στην αξιόλογη ομάδα της Αρμενικής και ηττήθηκε με 3-0 σετ (25-15,25-18,25-15).
Οι παμπαίδες μας θα ολοκληρώσουν αύριο 20/5 τις υποχρεώσεις τους, καθώς αγωνίζονται στις 3μμ στο γήπεδο της Πετρούπολης με την ομώνυμη ομάδα.

Κατηγορία Νέα

Σημαντική νίκη πραγματοποίησαν οι παμπαίδες μας σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι με την Πετρούπολη με σκορ 3-1 !
Οι παμπαίδες μας μπήκαν διαβασμένοι, καθώς στην πρώτη φάση είχαν συναντήσει ξανά την ομάδα της Πετρούπολης και είχαν ηττηθεί με το ίδιο σκορ.
Με την έναρξη του αγώνα, η ομάδα της Πετρουπολης δημιούργησε μια διαφορά, όπου η Ηλιουπολη δεν μπόρεσε να καλύψει χάνοντας το σετ με 17-25.
Στο 2ο σετ πάλι η ομάδα της Πετρούπολης "έχτισε" μια διαφορά έως και 8 πόντων που διατήρησε μέχρι το 14-19. Η ομάδα μας, αυτήν την φορά αντέδρασε με "όπλο" το δύσκολο σέρβις του Βάκουλη Χρήστου και του Μουλίνου Γιώργου, κάνοντας το σκορ 18-20 και 24-21 αντίστοιχα, φτάνοντας στο τελικό 25-21.
Στο 3ο σετ και οι δυο ομάδες μπήκαν αποφασισμένες να προηγηθούν με αποτέλεσμα να απολαύσουμε ένα ωραίο σετ, με αξιόλογες φάσεις κι από τις δυο ομάδες. Το σκορ πήγαινε <<πόντο-πόντο>> μέχρι το 13-13, όπου η ομάδα μας έδειξε πιο συγκεντρωμένη και κατέκτησε το σετ με 25-22.
Τέλος, στο 4ο σετ οι παμπαίδες μας μπήκαν αποφασισμένοι να κερδίσουν το παιχνίδι και κατέκτησαν την νίκη με 25-17.
Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές μας για την ιδιαίτερη προσπάθεια που κατέβαλαν. Αξίζει να σημειώσουμε οτι για ακόμα μια φορα τα μίνι της ομάδας ακολούθησαν την αποστολή και βοήθησαν εξίσου σε αυτήν την σημαντική νίκη !

Οι παμπαίδες μας το επόμενο Σαββατοκύριακο θα αντιμετωπίσουν σε εντός έδρας παιχνίδια τις ομάδες του Ολυμπιακού και της Αρμενικής το Σάββατο και την Κυριακή αντίστοιχα. Και τα δύο παιχνίδια είναι πολύ κρίσιμα για την συνέχεια της ομάδας μας κι θα πραγματοποιηθούν στις 20:00, Σάββατο και Κυριακή, στο 5ο δημοτικό σχολείο Ηλιουπολης!
Καλή επιτυχία στην ομάδα μας !!

Κατηγορία Νέα
Οι παμπαίδες μας ξεκίνησαν με το αριστερό τη β' φάση του πρωταθλήματος,και με δύο συνεχόμενες ήττες στα προηγούμενα παιχνίδια,θέλει οπωσδήποτε τη νίκη στον επόμενο αγώνα με την Πετρούπολη.
Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακη 6/5 στο 5ο Δημοτικό Ηλιούπολης και θα ξεκινήσει στις 20:00. Το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι υψίστης σημασίας για την ομάδα μας, αν θέλει να παραμείνει στο "κόλπο" της πρόκρισης στην τελική τετράδα.
Καλη επιτυχία στην ομάδα μας!

Κατηγορία Νέα