Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Ιούνιος 2018
Πέμπτη, 14 Ιουνίου 2018 18:09

Γιάννης Παπαχρήστος

Με το τέλος την φετινής αγωνιστικής χρονιάς, έχω την ανάγκη να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως κάποιους ανθρώπους που συνέβαλαν ο καθένας με τον τρόπο του έτσι ώστε το τμήμα βολλευ ανδρών να επανέλθει δυναμικά, ευχόμενος πάντα να έχει τις επιτυχίες που του αξίζει. Πρώτα και πάνω από όλα, ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους τους αθλητές όλων των τμημάτων που μόχθησαν και συμμετείχαν σε όλη αυτή την προσπάθεια και είναι οι μοναδικοί πρωταγωνιστές που αναμφίβολα κάτω από μερικώς αντίξοες συνθήκες, ανταποκρίθηκαν άψογα σε όλες τις υποχρεώσεις του τμήματος και είναι το παρόν και το μέλλον του συλλόγου. Είναι γεγονός και γνωστό σε όλους όσους ασχολούνται στο χώρο του αθλήματος όσο και του συλλόγου, ότι το τμήμα βόλλευ ανδρών έχει δυναμική παρουσία με αυξανόμενη τάση. Σε αυτό βοηθάει σε πολύ μεγάλο ποσοστό η διοικητική σταθερότητα που υπάρχει, τόσο από τον έφορο του τμήματος όσο και από την διοικούσα επιτροπή. Άλλωστε για όσους δεν έχουν επιλεκτική μνήμη, το τμήμα κατά το παρελθόν - μακρινό πλέον - είχε υποστεί και ανεχθεί αδικίες, με εποχές διοικητικής αστάθειας και με ό,τι συνεπάγεται. Την αθλητική σεζόν που σε λίγες μέρες τελειώνει, καταφέραμε να αυξήσουμε τον αριθμό των αθλητών που προσήλθαν στο τμήμα ως νέοι αθλητές, αλλά παράλληλα να συμμετέχουμε και στα μεγαλύτερα ηλικιακά πρωταθλήματα με επιτυχία, που πιστέψτε, ότι στο επόμενο σύντομο χρονικό διάστημα θα φέρουν διακρίσεις. Άλλωστε, πολλές φορές έχω πει ότι θέλουμε το τμήμα να αποτελείται από αθλητές που προέρχονται από τα "φυτώρια" του συλλόγου, γνωρίζοντας πολύ καλά ότι το μέλλον ανήκει σε αυτούς που χτίζουν το παρόν. Η συνταγή για μια επιτυχία θέλει υπομονή και εμείς επιλέγουμε να έχουμε διάρκεια και να μην αποτελέσουμε πυροτέχνημα. Κλείνοντας, θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους βοήθησαν την ομάδα με οποιονδήποτε τρόπο και προσωπικά τον Τάσο Αγγελή, τον Λάμπρο Μπόλτση, τον Γιώργο Ραβάνη, τον Νίκο Βαλκανά, τον Γιώργο Κουκά, την Καλλιόπη Μπενά και τον Παναγιώτη Κριτσιμά.

Με εκτίμηση, 
Γιάννης Παπαχρήστος

Το τμήμα θα συνεχίσει την λειτουργία του μέχρι τα μέσα Ιουλίου, όπου έχει προγραμματιστεί volley camp

Κατηγορία Νέα
Τετάρτη, 13 Ιουνίου 2018 21:15

volley camp τμήματος

Το τμήμα βόλλεϊ ανδρών διοργανώνει volley camp για τον μήνα Ιούλιο.
Οι ημερομηνίες διεξαγωγής των ειδικών προπονήσεων είναι από Δευτέρα 2 /7 εως Παρασκευή 6/7 και από Δευτέρα 9/7 εώς Παρασκευή 13/7 και ώρες 18:00-21:00.
Στις συγκεκριμένες προπονήσεις θα συμμετέχουν όποιοι αθλητές επιθυμούν τόσο από το δυναμικό του τμήματός μας όσο και αθλητές άλλων σωματείων.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να απευθυνθείτε στα τηλέφωνα 6955394130 & 6987898253
fb Contact : Βολλευ ανδρων Ηλιουπολης

Κατηγορία Νέα

Ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο βόλλεϊ, ήταν το περασμένο στις 2 και 3 Ιουνίου για τους αθλητές του τμήματός μας. Στην πρόσκληση μας, ανταποκρίθηκαν θετικά τα σωματεία Ευρυάλη, Μίλων, Πανιώνιος, Εθνικός Πειραιά, Αργυρούπολη. Ευχαριστούμε τις διοικήσεις και τους προπονητές των ομάδων.

Το Σάββατο 2 Ιουνίου στο B Kλειστό Ηλιούπολης, προηγήθηκε τουρνουά μεταξύ της ομάδας μας και αυτών του Μίλωνα και της Ευρυάλης όπου οι αθλητές είχαν την ευκαιρία να αγωνιστούν 4 εναντίον 4 αντίστοιχο του πρωταθλήματός τους, όπου φέτος δεν διεξείχθει. Οι αθλητές αγωνίστηκαν και το βασικότερο διασκέδασαν για 3 ώρες. Την Κυριακή 3 Ιουνίου ήταν προγραμματισμένο το τουρνουά 3 on 3 mini volley στο ίδιο γήπεδο με την συμμετοχή όλων των προσκεκλημένων ομάδων. Το γήπεδο διαμορφώθηκε κατάλληλα και φιλοξένησε 5 γήπεδα mini volley όπου οι ομάδες έπαιζαν σε 10λεπτα παιχνίδια. Βασικός προσκεκλημένος του τμήματος βολλεϊ ανδρών του Γ.Σ.Η. ήταν ο κορυφαίος Έλληνας πασαδόρος Βασίλης Κουρνέτας, ο οποίος βραβεύθηκε από τον εκπρόσωπο του τμήματος Άνθιμο Μαυροματίδη για την συνολική προσφορά του στο βολλεϊ και για την παρουσία του στο τουρνουά μας.

Γενικά, θεωρήθηκε από όλους, γονείς - αθλητές και παράγοντες όλων των ομάδων, ένα άκρως επιτυχημένο τουρνουά και η συνταγή της επιτυχίας στηρίζεται στο σύνολο και στον εθελοντισμό. Για αυτή την επιτυχία, η οποία σίγουρα θα έχει και συνέχεια κάθε χρόνο, έχουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε: τον Μιχάλη Λάβδα και τον Πέτρο Βάκουλη μέλη της διοικούσας επιτροπής, τον Διονύση Μπαρζό, τους αθλητές του παιδικού τμήματος Τουλή Νίκο και Καλομοίρη Αλέξανδρο και φυσικά, τους γονείς των αθλητών μας που στηρίζουν κάθε προσπάθεια για την ανάπτυξη του τμήματος.

Δίνουμε λοιπόν ραντεβού ως οικοδεσπότες πάλι σύντομα, με ακόμα πιο μεγάλη επιτυχία.

Σας ευχαριστούμε όλους.

Κατηγορία Νέα
Παρασκευή, 01 Ιουνίου 2018 11:19

Τουρνουά μινι βόλλευ αγοριών

Την Κυριακή 3 Ιουνίου και από ώρα 9:00 π.μ. στο Β κλειστό Ηλιούπολης ,θα διεξαχθεί το 1ο τουρνουά μίνι βόλλευ αγοριών που διοργανώνει το τμήμα πετοσφαίρισης ανδρών του Γ.Σ.Ηλιούπολης.
Στο συγκεκριμένο τουρνουά θα συμμετέχουν αθλητές από τα σωματεία Μίλων, Ευρυάλη, Αστέρας Νίκαιας, Αργυρούπολη,Πανιώνιος, Εθνικό Πειραιά και Ηλιούπολη.
Οι μικροί αθλητές, θα έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν και το βασικότερο να διασκεδάσουν και να αποδείξουν ότι το ανδρικό βόλλευ παραμένει ζωντανό και έχει μέλλον.

Το τουρνουά θα παρακολουθήσει ο κορυφαίος Έλληνας πασαδόρος Βασίλης Κουρνέτας ο οποίος θα βραθευθεί από το τμήμα μας και συγκεκριμένα από τον έφορο του τμήματος κο Άνθιμο Μαυροματίδη.

Την προηγούμενη μέρα το Σάββατο 2 Ιουνίου και ώρα 15:00 μ.μ. στο ίδιο γήπεδο θα διεξαχθεί τουρνουά βόλλευ παμπαίδων junior με την συμμετοχή των ομάδων Μίλων Ευρυάλη και Ηλιούπολη.


Ευχαριστούμε επίσης την διοίκηση του αθλητικού οργανισμού του Δήμου Ηλιούπολης και συγκεκριμένα τον πρόεδρο κο Κοντονίκα Αλέξανδρο για την παραχώρηση του γηπέδου.
Το τμήμα μας έχει αναθέσει την ιατρική κάλυψη της διοργάνωσης της Κυριακής στην εταιρία medicsports

Κατηγορία Νέα