Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Παρασκευή, 02 Αυγούστου 2019
 Με επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή 28 Ιουλίου το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ17 Juniors 2019 στην Κυανή Ακτή της Πρέβεζας, με πρωταθλητές τους Θανόπουλο και Κυπριώτη από την Κω. Εξαιρετικά πετυχημένη ήταν η παρουσία των αθλητών μας, Άβελ Δρόση και Νίκο Τουλή, όπου κατέκτησαν την 5η θέση, χάνοντας στις λεπτομέρειες από τους αθλητές Θεοδωρακόπουλο και Πετρόπουλο από την Πάτρα. Η ομάδα μας ηττήθηκε με 2-1 σετ, αφήνοντας έτσι μια θέση στην τετράδα, χάνοντας το tie break με 15-13, ενώ μέχρι το 13-13 δεν βρέθηκε ποτέ πίσω στο σκορ. Οι παίκτες μας έφτασαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κατακτώντας την 1η θέση στο τουρνουά της ΕΣΠΕΔΑ και τον τελευταίο μήνα προπονήθηκαν στα γήπεδα Enso Beach Volley Club by Efi Sfyri, με τον Διονύση Μπαρζό.
 
Συγχαρητήρια στους αθλητές μας για την προσπάθεια και την επιτυχία τους, όσο και για την εξαιρετική διοργάνωση της ομοσπονδίας!
 
Παρακάτω αναγράφονται όλα τα αποτελέσματα του πρωταθλήματος.
 
table.png
 
 
Κατηγορία Νέα
Παρασκευή, 02 Αυγούστου 2019 16:47

Στις 29/8 η έναρξη των ανδρών

Τέλος Αυγούστου και συγκεκριμένα την Πέμπτη 29 του μηνός ,ξεκινάει και επίσημα η έναρξη προετοιμασίας της ανδρικής ομάδας.

Στους αθλητές της ανδρικής ομάδας θα συμπεριληφθούν και οι αμιγώς αθλητές του εφηβικού.

Το τμήμα των παίδων θα ξεκινήσει την προετοιμασία την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου ενώ το τμήμα Παμπαίδων- Μίνι την Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου.

Το νεοσύστατο τμήμα ενηλίκων θα ξεκίνησει τις προπονήσεις την Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου.

 

Καλές διακοπές σε όλους !!!

 

 

Κατηγορία Νέα