Παμπαίδες

Παμπαιδικό

 Χάλκινοι οι παμπαίδες μας

Είκοσι και πλέον χρόνια πέρασαν για να βρεθεί το τμήμα παμπαίδων σε θέση μεταλλίων και από την Κυριακή είμαστε  πιο πολύ υπερήφανοι για τα δικά μας παιδιά.
 
   Μια ομάδα που ξεκίνησε από το μηδέν ,που προετοιμάστηκε χρόνια για να ξεκινήσει αυτό το αγωνιστικό ταξίδι.
 
   Στον μικρό τελικό επικράτησε της ομάδας της Πετρούπολης με 3-1 σετ  και κατέκτησε επάξια την τρίτη θέση και παράλληλα το χάλκινο μετάλλιο.
 
Οι αγώνες διεξήχθησαν στο κλειστό γήπεδο του Μίλωνα το Σάββατο 28 και την Κυριακή 29 Μαΐου.
 
Αξίζει εδώ να σημειώσουμε ότι την συγκεκριμένη τελική φάση των αγώνων , είχαμε ζητήσει με έγγραφο προς την διοργανώτρια ένωση , να την φιλοξενήσουμε στο Α κλειστό γήπεδο στην Ηλιούπολη ,στις 4 και 5 Ιουνίου, αναλαμβάνοντας όλο το κόστος , τηρώντας τα προαπαιτούμενα και με το παραπάνω, που χρειάζονται για την ανάληψη μια τέτοιας διοργάνωσης.
Δυστυχώς δεν μας δόθηκε η άδεια  με δικαιολογίες την υποχρεωτική λήξη του πρωταθλήματος στο τέλος Μαϊου αλλά και την διεξαγωγή των αγώνων του beach volley στην πλατεία Συντάγματος …….!!!
Κάτι τέτοιο προφανώς και δεν ισχύει αφού η ίδια διοργανώτρια αρχή όρισε παιχνίδι τελικής φάσης, αντίστοιχου πρωταθλήματος την Κυριακή 5 Ιουνίου.
‌   Στην συγκεκριμένη τελική φάση ,την οποία ανέλαβε προσωπικά η ένωση ,  δεν καλύφθηκε σε ζωντανή διαδικτυακή μετάδοση, όπως ορίζει η ίδια η ένωση για τους αγώνες των τελικών ως υποχρεωτικό , δεν υπήρχαν ballboys όπως επίσης ορίζει υποχρεωτικό, ο ηλεκτρονικός πίνακας του σκορ στον μικρό τελικό λειτούργησε για λίγο και μετά αποσυνδέθηκε κάνοντας δύσκολη την ζωή των θεατών αλλά και των αθλητών.
‌Στο από 20 Μαϊου έγγραφο μας ,ζητώντας την ανάληψη της διοργάνωσης , επιθυμούσαμε να υπάρχουν παραπάνω από μια ειδικές βραβεύσεις αθλητών , θεωρώντας ότι η προσπάθεια των αθλητών είναι διαρκής και με στόχο.
‌Αντιθέτως υπήρχε μόνο μια βράβευση , αυτή του ,MVP την οποία δικαίως κατέκτησε αθλητής του Μίλωνα.
 Γενικά και ειδικά ,δεν ήταν σε καμία περίπτωση τελικοί αγώνες πρωταθλήματος Κ17 .
     Για τα λίγα σωματεία που ασχολούνται με το ανδρικό βόλλευ και αυτό αποτυπώνεται στα αντίστοιχα πρωταθλήματα ,είναι άδικο αφού δεν τυγχάνει την ανάλογης προσοχής και προβολής από τους υπευθύνους.
 Εισπράξαμε το μένος μεγάλης μερίδας γονιών ,όχι βέβαια εναντίον μας και φυσικά δεν δικαιολογήσαμε κανέναν.
 Μια υποτυπώδη ανάληψη τέτοιας διοργάνωσης με βασικά πράγματα κοστίζει γύρω στα 500 ευρώ , την ώρα που μόνο για το τμήμα μας των  ανδρών τα έξοδα συμμετοχής στα πρωταθλήματα τα οποία συμμετέχει(άνδρες,έφηβοι, παίδες, παμπαίδες) αγγίζουν το τριπλάσιο του ποσού ( ανανεώσεις, μεταγραφές, διαιτητές,κάρτες εφόρων κλπ).
   Σε όλο αυτό που ζήσαμε ευτυχώς υπήρχαν δίπλα στην ομάδα και στους αθλητές άνθρωποι οι οποίοι αγαπούν το άθλημα και τον Γ.Σ.ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ.
   Καταρχήν να ευχαριστήσουμε τους γονείς των αθλητών μας για την διαρκή υποστήριξη τόσο στα παιδιά αλλά και στον σύλλογο.
‌Τον Αντώνη Ποθητό για την κάλυψη με livestream(να το έχουμε να θυμόμαστε) μέσω της σελίδας μας στο facebook ,τον Ανδρέα Δελλή για τις μακέτες τόσο των τελικών αλλά και των ημιτελικών .
‌Τους χορηγούς του τμήματος , τον επιχειρηματία Τάσο Αγγελή της εταιρείαςAggelis meatwork , τον επιχειρηματία Γιάννη Στέφα της εταιρείας Stefas Wood, τον Βαγγέλη Παπακώστα ιδιοκτήτη της πετυχημένης επιχείρησης “Μικρό Δημαρχείο” στην Ηλιούπολη και την Μαρία Κασωτάκη.
‌  Ελπίζοντας πάντα σε ένα καλύτερο αύριο, διαβάζοντας ο καθένας τα παραπάνω, ας πράξει ανάλογα!!!
 
Γ.Π.