Χρόνια πολλά Ελλάδα, χρόνια πολλά Ηλιούπολη
Για πολλοστή φορά, ο ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ , ο μεγαλύτερος αθλητικός σύλλογος της πόλης μας και 6ος σύλλογος σε όλη την Ελλάδα σε αριθμό ενεργών αθλητών, συμμετείχε στις εορταστικές εκδηλώσεις για την επέτειο της 28 Οκτωβρίου.
Ο Γ.Σ.Η. εκπροσωπήθηκε στο ανώτατο διοικητικό επίπεδο από τον πρόεδρο Κο Κωστούλα Απόστολο, τον αντιπρόεδρο Κο Μπενά Γεώργιο, τον Γ.Γ. Κο Κύρκο Δημήτριο καθώς και από τον έφορο των τμημάτων Βόλλευ ανδρών και γυναικών Κο Άνθιμο Μαυρομάτιδη και το σύνολο του Δ.Σ. του σύλλογου μας.
Για ακόμα μια φορά , τιμούμε τις εορταστικές εκδηλώσεις της πατρίδας μας αλλά και της πόλης μας.
Το τμήμα βόλλευ ανδρών, εκπροσωπήθηκε, από αθλητές των τμημάτων υποδομών , οι οποίοι αποτελούν το μέλλον του συλλόγου αλλά και του τμήματός μας.
Η παρουσία σύσσωμης της διοικητικής ηγεσίας του συλλόγου μας , δίνει το μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση τι εστί ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ.
Ευχόμαστε σε όλους τους Έλληνες, σε όλες τις Ελληνίδες και σε όλη την πόλη της Ηλιούπολης,
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!